Klubhétvége 2009
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Klubhétvége 2009
| keresztesijanos |
Jul 27 2009, 02:24 pm
Létrehozva:
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 10 Regisztrált: 21-June 09 Azonosító: 4,472 |
QUOTE(kissbogi @ Jul 27 2009, 10:55 am) A főzőverseny tematikus lesz, es lesz hozza alapanyag! De az oroszkremtortat es a szarazkolbaszt se hagyd otthon azert! Es, ha lenne egy bogracs es allvany meg hozza, ami befer a kocsiba azt is hozhatnal, vagy valaki mas. egy ugyanis meg hibadzik a szukseges mennyisegbol! Mi az hogy tematikus? Nevezni mikor lehet(ett)? Honnan tudjátok hogy mennyi a szükséges mennyiség? Üdv, János |
| kissbogi |
Jul 27 2009, 12:55 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,408 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
QUOTE(hady @ Jul 27 2009, 09:38 am) Nohátakkor: Sziasztok Klubhétvégézők! Mi is ott leszünk, és pénteken korán (már dél körül) tervezzük az érkezést. Faházat foglaltunk Böröcz Tamásékkal - elvileg. Azért sátrat is viszek, hátha az jobb lesz. Gyakorlásra természetesen szeretnék menni: néha egy, máskor két kutyival. A GoogleEarth-ben néztem a helyet: jónak tűnik, főleg, ha a vízpartra is ki tudunk menni. A program jónak tűnik, nem köll remélhetőleg üresjáratban lődörögnünk - bár ez egyéni habitus kérdése is. Ha kutyabefogó kell: vállalom, de a csapafektetéstől kezdve minden mást is, ez már ne legyen gond. Ez a főzőverseny jó ötlet, de vannak-e szabályok? Pl. orosz krémtorta is lehet? Vagy Meszter-féle csonttorta? Arra előre készülni kell. Én szárazkolbásszal neveznék legszívesebben. Vagy kiflivel... Szóval a hétvégén összejövünk, bulizunk kicsit, lesz kutyatudomány meg kutyasport, meg disznóriogatás. Sört hozzatok! Ja, és jó időt! A főzőverseny tematikus lesz, es lesz hozza alapanyag! De az oroszkremtortat es a szarazkolbaszt se hagyd otthon azert! Es, ha lenne egy bogracs es allvany meg hozza, ami befer a kocsiba azt is hozhatnal, vagy valaki mas. egy ugyanis meg hibadzik a szukseges mennyisegbol! |
| hady |
Jul 27 2009, 10:38 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Nohátakkor:
Sziasztok Klubhétvégézők! Mi is ott leszünk, és pénteken korán (már dél körül) tervezzük az érkezést. Faházat foglaltunk Böröcz Tamásékkal - elvileg. Azért sátrat is viszek, hátha az jobb lesz. Gyakorlásra természetesen szeretnék menni: néha egy, máskor két kutyival. A GoogleEarth-ben néztem a helyet: jónak tűnik, főleg, ha a vízpartra is ki tudunk menni. A program jónak tűnik, nem köll remélhetőleg üresjáratban lődörögnünk - bár ez egyéni habitus kérdése is. Ha kutyabefogó kell: vállalom, de a csapafektetéstől kezdve minden mást is, ez már ne legyen gond. Ez a főzőverseny jó ötlet, de vannak-e szabályok? Pl. orosz krémtorta is lehet? Vagy Meszter-féle csonttorta? Arra előre készülni kell. Én szárazkolbásszal neveznék legszívesebben. Vagy kiflivel... Szóval a hétvégén összejövünk, bulizunk kicsit, lesz kutyatudomány meg kutyasport, meg disznóriogatás. Sört hozzatok! Ja, és jó időt! -------------------- |
| korpásné ildikó |
Jul 25 2009, 03:42 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 722 Regisztrált: 24-August 07 Innen: Törökszentmiklós Azonosító: 364 |
QUOTE(kissbogi @ Jul 24 2009, 08:12 pm) Klubhétvége Program Fadd, 2009. július 31 – augusztus 2. Péntek 14.00-tól Szállások elfoglalása 17-20-ig Disznóskerti és vonszalék munka gyakorlás csoportonként beosztva 21.00 DVD I. rész 22.00 Kerekasztal beszélgetés Szombat 8.00 Vonszalék, csapa munka gyakorlás 10.00 Behívás verseny A programokkal párhuzamosan a délelőtt folyamán főzőversenyt rendezünk, aminek az eredményét közösen megebédeljük. 16.00 Felvezetők versenye 18.00 Akadályverseny 20.00 Előadás – Erdélyi kopó disznós kerti munkájának bírálata 21.00 DVD II. rész 22.00 Kerekasztal beszélgetés Vasárnap 7-11-ig Disznóskerti és vonszalék munka gyakorlás csoportonként beosztva 13.00 Vetélkedő 14.00 Eredményhírdetés, díjkiosztó 15.00 Táborbontás Vasárnap délután, este igény szerint lehetőség lesz még disznóskerti gyakorlásra. A programot igyekszunk tartani majd, de előfordulhat, hogy valami változik. Reméljük jól telik majd együtt az idő! Na most már aztán igazán sajnálom, hogy nem lehetek ott! -------------------- www.cannuslupus.atw.hu
|
| kikinda |
Jul 25 2009, 03:32 pm
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
QUOTE(kissbogi @ Jul 24 2009, 08:12 pm) Klubhétvége Program Fadd, 2009. július 31 – augusztus 2. Péntek 14.00-tól Szállások elfoglalása 17-20-ig Disznóskerti és vonszalék munka gyakorlás csoportonként beosztva 21.00 DVD I. rész 22.00 Kerekasztal beszélgetés Szombat 8.00 Vonszalék, csapa munka gyakorlás 10.00 Behívás verseny A programokkal párhuzamosan a délelőtt folyamán főzőversenyt rendezünk, aminek az eredményét közösen megebédeljük. 16.00 Felvezetők versenye 18.00 Akadályverseny 20.00 Előadás – Erdélyi kopó disznós kerti munkájának bírálata 21.00 DVD II. rész 22.00 Kerekasztal beszélgetés Vasárnap 7-11-ig Disznóskerti és vonszalék munka gyakorlás csoportonként beosztva 13.00 Vetélkedő 14.00 Eredményhírdetés, díjkiosztó 15.00 Táborbontás Vasárnap délután, este igény szerint lehetőség lesz még disznóskerti gyakorlásra. A programot igyekszunk tartani majd, de előfordulhat, hogy valami változik. Reméljük jól telik majd együtt az idő! Vállalom, hogy a zsűri munkájában részt veszek, de csak ha nem látom, ki főzte. Egyébként, szép és ígéretes a program. -------------------- |
| kissbogi |
Jul 24 2009, 09:12 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,408 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
Klubhétvége Program
Fadd, 2009. július 31 – augusztus 2. Péntek 14.00-tól Szállások elfoglalása 17-20-ig Disznóskerti és vonszalék munka gyakorlás csoportonként beosztva 21.00 DVD I. rész 22.00 Kerekasztal beszélgetés Szombat 8.00 Vonszalék, csapa munka gyakorlás 10.00 Behívás verseny A programokkal párhuzamosan a délelőtt folyamán főzőversenyt rendezünk, aminek az eredményét közösen megebédeljük. 16.00 Felvezetők versenye 18.00 Akadályverseny 20.00 Előadás – Erdélyi kopó disznós kerti munkájának bírálata 21.00 DVD II. rész 22.00 Kerekasztal beszélgetés Vasárnap 7-11-ig Disznóskerti és vonszalék munka gyakorlás csoportonként beosztva 13.00 Vetélkedő 14.00 Eredményhírdetés, díjkiosztó 15.00 Táborbontás Vasárnap délután, este igény szerint lehetőség lesz még disznóskerti gyakorlásra. A programot igyekszunk tartani majd, de előfordulhat, hogy valami változik. Reméljük jól telik majd együtt az idő! |
| kikinda |
Jul 24 2009, 04:34 pm
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
QUOTE(linda @ Jul 24 2009, 01:17 pm) Szia Linda! Mindig is szerettem a jótanuló-jósportoló lányokat -------------------- |
| Eprázs |
Jul 24 2009, 02:57 pm
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 35 Regisztrált: 1-February 09 Innen: Budapest Azonosító: 2,179 |
Sziasztok!
Pénteken én is ott leszek már délután, egy kutyát tudok ígérni (a másik lehet hogy addigra betüzel - már bőven itt lenne az ideje). Befogóemberekedést vállalok - most éppen a számat... TT. QUOTE(tataisanyi @ Jul 23 2009, 06:11 am) Akkor megpróbálom újra! Eddig egy ember jelezte, hogy szeretne gyakorolni. Ébresztő! Sziasztok! A klubhétvége során péntek délután, vakamint vasárnap reggel és igény szerint vasárnap délután lehet a disznóskertben gyakorolni. Fenti időszakokban lesz lehetőség vonszalék gyakorlásra is, sőt arra még szombaton is. Pénteken a hőségtől függően kb. 5 óra körül lehet elkezdeni a gyakorlást. Fontos lenne tudnunk, hogy ki-hány kutyával szeretne dfisznóskertet illetve vonszalékot gyakorolni és mikorra tud odaérni Tolnára?Legyetek szívesek írjátok meg mielőbb az igényeket itt a fórumon vagy e-mailben (tataisanyi@freemail.hu) A másik, hogy a kertbe szükség lenne 2-3 kutyabefogóra. Ki-mikor tud ebben segíteni? Köszi! -------------------- |
| linda |
Jul 24 2009, 02:17 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 760 Regisztrált: 17-October 05 Azonosító: 46 |
Sziasztok!
most, hogy olvasom a készülődést a klubhétvgére megint megfájdult a szívem, hogy újra nem leszünk ott... no de jövőre már csak-csak.... mindenesetre mindenkinek nagyon szép hétvégét, jó időt és kellemes hangulatot kívánok! fényképezzetek sokat és majd meséljetek!! Devecseren/ben/on/en/ön Látod, Kikinda!!! jelentem két kutyával neveztem! beszéltem Udvardy Péterrel (mert természetesen elbénáztam a nevezéssel megint valmit...tavaly is így jártam, befizettem ugyan, de elkallódott a nevezési papírom...) és ő mondta, hogy kevés a nevezett kutya! Anna pedig azt, hogy még hétfőig lehet!! úgyhogy biztassunk mindenkit, hogy nevezzenek! én két embert már megbíztattam... a mór megtette a magáét, a mór mehet el is mentem én a jó.... Máramarosba- /vándortúrázni/ aug.5-én jövök! -ha túlélem.... egyszóval: SOK SZÉPET ÉS JÓT MINDENKINEK! a klubhétvégére és azon túl is....!! |
| VFerenc |
Jul 23 2009, 10:53 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 85 Regisztrált: 4-August 05 Azonosító: 26 |
Sziasztok!
Egyetértek Kikindával abban, hogy a kemping tulajdonosától nem éppen korrekt hozzáállás az, hogy csak ma -miután két héten át próbáltam írásos visszaigazolást kérni a foglalásunkról- említette meg, hogy az szokott némi félreértést okozni, hogy a honlapon látható házak nem azok a faházak. Írásban most sem kaptam visszaigazolást, de telefonon tételesen leegyeztettük, mindenkinek van helye a kért kategóriában. Van lehetőség reggelire (450 Ft/fő), ebédre (750 Ft/fő) és vacsorára (650 Ft/fő) is. Hotel szoba (2 fő) 6.000 Ft/szoba/éj Faház (4 fős szobák) 2.000 Ft/fő/éj Sátorhely 600 Ft/éj + 450 Ft/fő/éj + 350 Ft/éj áram (ha valaki igényli) + 300 Ft/autó/éj parkolás. A szállásdíjakra még az idegenforgalmi adó rárakodik. Az étkezési igények egyeztetése a tulajdonossal közvetlenül történik érkezéskor. A szállás és egyéb díjak kiegyenlítése egyénenként távozáskor, szintén közvetlenül a tulajdonosnak. A kemping területére teltházat várnak a hétvégére, ezért abban állapodtunk meg, hogy közösen kijelölünk egy helyet ahol a kutyákkal nyugodtan lehetünk és itt rendezhetjük a vetélkedőket. Egyébént minden kategóriájú szobába be lehet vinni a kutyákat. A várható tömeg miatt és a konfliktusok elkerülése érdekében kérünk mindenkit, hogy a kutyáját pórázon tartsa a közös területek igénybevételekor. Remélem, hogy egy remek, jó hangulatú hétvégét töltünk el együtt! -------------------- |
| kikinda |
Jul 23 2009, 07:41 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(kissbogi @ Jul 23 2009, 04:50 pm) Info Feritol: A szallashelyeket penteken 2 oratol lehet elfoglalni. A fahazakrol annyi derult ki, hogy nem azok vannak, amik a honlapon lathatok, hanem a 60as evekben epitett fahazak, 2 heverővel és egy emeletes aggyal. Zuhanyzo nincs bennuk, kozos kemping zuhanyzo van. Ez nem Feriéknek szól, hanem a kemping-tulajnak: Ilyen büdös rossz egy nép vagyunk. Nézzétek, ilyen faházak is vannak nekem, de nagy pejparipahimbilimbi a valagatokba! Miért nem lehet korrektül megmondani az elején, gyerekek ez van, ezt szeressétek, ennyit fogok elkérni érte. Lehet, hogy semmi baj nincs a faházakkal, bízom benne, hogy jól fogjuk érezni magunkat, csak kicsit inkorrektnek tartom a hozzáállást. Majd iszunk a másik oldalra. meg egyébként is sátrazni szeretnék. ps: öt évvel ezelőtt kinéztünk (internet) magunknak egy lovas tanyát valahol a szlovák határ alatt. Felhívtam őket, megbeszéltük. Van? van! Lesz? Lesz! De hiába egyeztünk meg főszezonon kívül szóban, csak kérték, hogy írásban is tegyek foglalást. Erre kértem, hogy akkor faxoljanak már le egy aktuális árlistát, ha már nem elég jó a szóbeli megbeszélésünk. Kicsit meglepődtem amikor megkaptam az aktualizált árakat. Átszámoltam ezekkel a tartózkodást, a félpanziót, az ugyanannyi lovaglási/sétakocsikázási időt és kijött alig valami 150000 forinttal drágább hét. És a szobákat való önmagukban nem is láttam. Megköszöntem a lehetőséget és vettem inkább egy lovat. -------------------- |
| vadász |
Jul 23 2009, 07:23 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,732 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
QUOTE(kissbogi @ Jul 23 2009, 04:50 pm) Info Feritol: A szallashelyeket penteken 2 oratol lehet elfoglalni. A fahazakrol annyi derult ki, hogy nem azok vannak, amik a honlapon lathatok, hanem a 60as evekben epitett fahazak, 2 heverővel és egy emeletes aggyal. Zuhanyzo nincs bennuk, kozos kemping zuhanyzo van. (Aki emlekszik a kecskemeti kempingre, szerintem ahhoz hasonloak ezek a fahazak is.) Kerdezzetek csak! Mindenre felelunk! Igen ahhoz hasonlóak én is csak kívülről láttam őket . -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| kissbogi |
Jul 23 2009, 05:50 pm
Létrehozva:
|
Info Feritol:
A szallashelyeket penteken 2 oratol lehet elfoglalni. A fahazakrol annyi derult ki, hogy nem azok vannak, amik a honlapon lathatok, hanem a 60as evekben epitett fahazak, 2 heverővel és egy emeletes aggyal. Zuhanyzo nincs bennuk, kozos kemping zuhanyzo van. (Aki emlekszik a kecskemeti kempingre, szerintem ahhoz hasonloak ezek a fahazak is.) Kerdezzetek csak! Mindenre felelunk! |
| korpásné ildikó |
Jul 23 2009, 05:13 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 722 Regisztrált: 24-August 07 Innen: Törökszentmiklós Azonosító: 364 |
QUOTE(kissbogi @ Jul 23 2009, 02:01 pm) Igen, én maradok itthon,a többséggel. Pedig nagyon fáj a szívem , hogy nem mehetek. Ez van, én a nagy feláldozó(tessék egy kicsit sajnálni). -------------------- www.cannuslupus.atw.hu
|
| kikinda |
Jul 23 2009, 03:25 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(kissbogi @ Jul 23 2009, 01:25 pm) En annyit tudok, hogy, aki jelezte Timinel a szallas igenyet, annak visszaigazoltak, tehat lesz hol laknia. Reszleteket nem tudok... A francba, én Vferencnél jelenkeztem. Akkor majd az elnökséget megkérdezem.... -------------------- |
| kissbogi |
Jul 23 2009, 03:01 pm
Létrehozva:
|
|
| korpásné ildikó |
Jul 23 2009, 02:27 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(kissbogi @ Jul 23 2009, 12:30 pm) Közben beszéltem Sanyival, pénteken már ott lesznek a fiúk, na és a lányok is. -------------------- www.cannuslupus.atw.hu
|
| kissbogi |
Jul 23 2009, 02:25 pm
Létrehozva:
|
|
| kikinda |
Jul 23 2009, 02:11 pm
Létrehozva:
|
Hánytól van a szállásfoglalás? Kinél kell jelentkezni? Mikor kell fizetni? Ki aludt a lámpa, de ez már régi!
-------------------- |
| kissbogi |
Jul 23 2009, 01:30 pm
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 10th September 2010 - 06:52 pm |