Évkönyv 2006, Mindent bele!
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Évkönyv 2006, Mindent bele!
| knusa |
Dec 19 2006, 05:03 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,982 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(knusa @ Dec 19 2006, 03:59 pm) Sajnálom, de a képet nem tudom mellé tenni... képzeljétek el! -------------------- |
| knusa |
Dec 19 2006, 04:59 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,982 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
Mert evéskor mindig vigyáz a "ruhájára"
-------------------- |
| Eszter |
Dec 19 2006, 11:16 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 273 Regisztrált: 10-June 05 Azonosító: 22 |
Na erről van szó!
Jöhet még!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- |
| VTimi |
Dec 19 2006, 10:41 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 326 Regisztrált: 9-August 05 Azonosító: 27 |
Mert ha vaddisznót lát még dalra is fakad (pont olyan nótás kedvű, mint én
Csatolt képek -------------------- |
| VTimi |
Dec 19 2006, 10:38 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 326 Regisztrált: 9-August 05 Azonosító: 27 |
Mert mindig megnevettet
Csatolt képek -------------------- |
| Eszter |
Dec 18 2006, 10:51 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 273 Regisztrált: 10-June 05 Azonosító: 22 |
Ott a pirospont!
-------------------- |
| kissbogi |
Dec 18 2006, 05:12 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,408 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
mert mindig meghallgat...
|
| kissbogi |
Dec 18 2006, 05:09 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,408 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
Mert kis helyen elfer...
|
| vadász |
Dec 15 2006, 11:03 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,732 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
Eszter 460 Mega képet össze válogatam és ki van irva cd-re.
Holnap viszem a Derbyre csak szoljál hogy nehogy nálam maradjon . -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| vadász |
Dec 14 2006, 11:18 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,732 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
QUOTE(Eszter @ Dec 2 2006, 07:19 pm) Már a mai napig össze szedtem 230 Mega anyagot .Van benne minden féle lehet majd válogatni belöle. De még azért péntekig még keresgélek hozzá. -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| Szeder |
Dec 2 2006, 09:32 pm
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 290 Regisztrált: 21-August 06 Azonosító: 88 |
Sziasztok!
Tegnap kaptam Lajostól (Barakonyi Lajos) egy cikket, Bogitól pedig még előtte a "felhatalmazást" az évkönyv "sportrovatának" szerkesztésére. Így amikor Lajos mindig filozofikus gondolatokkal és anekdotákkal jött az erdélyi kopót illetően, megkértem, hogy mindezt írja le. Én majd gépre viszem, s nézünk hozzá képeket. A "titkos fegyver" pedig a Bakonyi Mikulás lesz, remélem sokan megyünk, s az élménybeszámolóval sikerül az eddigi hallgatóságot, közönséget is rávenni a mozgásra:)) Üdv, I. |
| Eszter |
Dec 2 2006, 08:19 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(vadász @ Dec 2 2006, 07:07 pm) Én lehet hogy inkább ki irom cd-re amit jonak találok és a derbyn oda adom . Ha még nem késö lesz . Igyekszem olyat válogatni amiben nem csak az én kutyám van hanem vegyes . Max csak a komentálásal állok hadilábon . Oké! Jani még az is belefér. A kommentálásban meg majd segítek! -------------------- |
| vadász |
Dec 2 2006, 08:07 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(Eszter @ Dec 2 2006, 06:51 pm) Na végre! Már azt hittem érdeklődés hiányában ez sem lesz. Már nincs sok időnk!!! Nekem rengeteg ilyen képem van de szeretném ha a mindannyiunkat megmozgatna ez a dolog! Biztosan van mindenkinek egy-két vicsorgós, szunyókálós, homlokot ráncolós, grimaszolós, kacsintós, "pofázós", hempergős, levegőben úszós, hülye pofát vágós, ugrálós, maszatos, gyűrött , macskás stb... fotó a kutyájáról. Ez lehet kölyök, felnőtt dagadt, sovány ... mindegy csak legyen a képen kopó és legyen a kép beszédes. A lényeg nem standard beállított, hanem minél mókásabb, édesebb, rémisztőbb képeket várok és persze a kommentárt hozzá. Értitek csak semmi komolyság! Ja és lehetőleg küldjétek ide: bukkaljai@gmail.comHa mindet feltesszük ide akkor nem lesz majd meglepi amikor megkapjátok az évkönyvet. A kép és a kommentár mellet ott lesz a kép készítőjének a neve és, hogy ki kommentálta. Hajrá!!!! Én lehet hogy inkább ki irom cd-re amit jonak találok és a derbyn oda adom . Ha még nem késö lesz . Igyekszem olyat válogatni amiben nem csak az én kutyám van hanem vegyes . Max csak a komentálásal állok hadilábon . -------------------- Jancsi
| Eszter |
Dec 2 2006, 07:51 pm
Létrehozva:
|
Na végre!
Már azt hittem érdeklődés hiányában ez sem lesz. Már nincs sok időnk!!! Nekem rengeteg ilyen képem van de szeretném ha a mindannyiunkat megmozgatna ez a dolog! Biztosan van mindenkinek egy-két vicsorgós, szunyókálós, homlokot ráncolós, grimaszolós, kacsintós, "pofázós", hempergős, levegőben úszós, hülye pofát vágós, ugrálós, maszatos, gyűrött , macskás stb... fotó a kutyájáról. Ez lehet kölyök, felnőtt dagadt, sovány ... mindegy csak legyen a képen kopó és legyen a kép beszédes. A lényeg nem standard beállított, hanem minél mókásabb, édesebb, rémisztőbb képeket várok és persze a kommentárt hozzá. Értitek csak semmi komolyság! Ja és lehetőleg küldjétek ide: bukkaljai@gmail.comHa mindet feltesszük ide akkor nem lesz majd meglepi amikor megkapjátok az évkönyvet. A kép és a kommentár mellet ott lesz a kép készítőjének a neve és, hogy ki kommentálta. Hajrá!!!! -------------------- |
| vadász |
Dec 2 2006, 07:17 pm
Létrehozva:
|
Sziasztok!
Igen ez aztán egy csuda jó kép! Válogatok én is de nem könyü iberelni a legjobbakat -------------------- Jancsi
| meszter |
Dec 2 2006, 07:09 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 129 Regisztrált: 16-August 06 Azonosító: 87 |
Én ezzel a képpel pályázok:
Mert jókat lehet közösen sétálni.... -------------------- Eszter,Maja és Ambrus
|
| hady |
Dec 2 2006, 10:01 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Eszter! Szenzációs az ötleted!
Már nézek is körül képileg meg kommentárilag agyalgatok... -------------------- |
| knusa |
Nov 30 2006, 04:05 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(Eszter @ Nov 30 2006, 02:42 pm) Sziasztok! Csinálhatnánk az évkönyvbe egy olyan fotósorozatot, (amennyiben összegyűlne rá annyi kép és ötlet) amelynek címe az lenne: Miért pont az erdélyi kopó? Ha van ötletetek küldjetek el a képeket és a kommentárt az alábbi e-mail címre: bukkaljai@gmail.com a legötletesebbeket betesszük az évkönyvbe. Hihi! Ez jó ötlet! -------------------- |
| Eszter |
Nov 30 2006, 03:42 pm
Létrehozva:
|
Sziasztok!
Csinálhatnánk az évkönyvbe egy olyan fotósorozatot, (amennyiben összegyűlne rá annyi kép és ötlet) amelynek címe az lenne: Miért pont az erdélyi kopó? Ehhez lehetne lehetőleg vicces képeket, vicces kommentárokkal összeállítani. Pl. - mert segít ellazulni ![]() - mert megosztja velem a titkait ![]() stb… Ha van ötletetek küldjetek el a képeket és a kommentárt az alábbi e-mail címre: bukkaljai@gmail.com a legötletesebbeket betesszük az évkönyvbe. -------------------- |
| knusa |
Nov 29 2006, 07:11 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(Spirit @ Nov 29 2006, 04:57 pm) Most meg te léptél ki! De sebaj... addig is itt ingereljük a többieket, hogy Pü-zgetnük... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 10th September 2010 - 07:40 pm |