Hány klub is van akkor?, Beszélgetés a kopó klubok hányatott helyzetéről
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Hány klub is van akkor?, Beszélgetés a kopó klubok hányatott helyzetéről
| hady |
Aug 22 2005, 02:54 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Hát, perszehogy!
Én minden kölökhöz adok "használati utasítást", cd-t fotókkal (fedeztetéstől az elvitel napjáig), cikkekkel, angol-német-magyar standarddal, és felhívom a Gazdyk figyelmét arra, hogy Tik Vagytok Kik Minek. Úgyhogy szerintem már nem csak kutyát szaporítottam (decsúnya ez itt!) de tagot is. Neszen Nektek! Jövőre várhattok rám, az új jövőre. Hady -------------------- |
| kissbogi |
Aug 15 2005, 04:38 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,408 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
Koszi Laci!
El is varunk jovore, meg a kopo gyerekeid uj gazdait is! Majd tajekoztasd oket is a klubrol. Bogi |
| hady |
Aug 15 2005, 03:06 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Egyértelmű lelkesedéssel vettem tudomásul, hogy az idén január/februárban megalakult az új Erdélyi Kopó Klub. A régi már nem működik olyan lendülettel, mint a fénykorában. Csak azt sajnálom, hogy siettem a MEOE tagságot itt, a helyi szervezetnél befizetni, így későn érkezett hozzám a klub alakulásáról szóló levél Tatai Sanyitól.
Nem baj: jövőre van egy biztos tagotok! Tetszik a fiatal vezetés, a lendület. Van benne életerő! Hajrá! -------------------- |
| vadász |
Jan 30 2005, 01:15 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,732 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
Ha már elindult ez a keresés akor egy kis tápont ,hogy mindenki jobban lása a dolgot.
Elöször is volt egy Meoe Erdélyi Kopó klub amely 1969 Környékén alakult . Ehez késöbb bekerültek a többi kopó fajták.Beagle Basset hound, Boondhound , Griffonok, Stb. Utána név változás volt lett Meoe Erdélyi kopó és Egyébb kopófajták klubja . Azután lett a Meoe Kopó klub. Majd amikor kezdtek gondok lenni megalakult egy uj kopó klub . Itt kb 10 -en alakitottuk. Azután volt egy olyan eset is hogy bekelett adni a Tenyésztési felelös álomány papirokat A FVM-be .Szoval hogy mi legyünk a tenyész gazdák valami ilyesmi. Akor alakult még egy Kopó klub. Szoval egybe kellene veni az egész idáig össze hozott dolgokat. Egy a lényeg most egy jó müködö Meoe Erdélyi Kopó Klub legyen. -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| gpulics |
Jan 29 2005, 01:43 am
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 61 Regisztrált: 24-January 05 Innen: Magyar/Somogy/Tab Azonosító: 11 |
Én rosszul gondoltam eddig!!??
Az thittem, hogy az előző klubb volt a MEOE-Kopó Klub és A MEOE-ből vállt ki az uj Kopó Klub? Vagy most hogy jobban belekondolok a baj az volt, hogy a MEOE-kopó klubban nem csak erdélyi kopó voltak, ezért alakult meg külön a MEOE-Erdélyi kopó klub ugye? Jól gondolom? BAJ? -------------------- |
| bükkaljai |
Jan 28 2005, 11:49 pm
Létrehozva:
|
|
Newbie ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 4 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 9 |
|
| Montli Gábor |
Jan 28 2005, 06:23 pm
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 61 Regisztrált: 13-January 05 Innen: Magyarország Azonosító: 3 |
Mit akar Vadász???
Ha mind (vagy legalábbis sokan) ugyanazt akarjuk, csak elérünk valami hasznosat. Az új klub ennek remélem megadja az alapját. (Hiszen ezért szavaztunk azokra, akikre, hogy így legyen |
| knusa |
Jan 28 2005, 12:38 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,982 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
Remélem eljutunk oda, hogy egy klub legyen, aminek értelme is van, amelyik működik rendesen, és végre tenyésztés is lesz majd!
-------------------- |
| kissbogi |
Jan 27 2005, 10:29 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,408 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
Az en zsebemben mar van egy
De reggel beszeltem Vadasszal es o meg fenyegetozott nehany masikkal is. Most en is kerdezoskodom egy kicsit. A cel az egy. Egyetertek! |
| knusa |
Jan 26 2005, 10:21 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,982 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
Szia Bogi! Te láttad valahol? Merre próbáljam keresni? Az én zsebemben nincs és nem is volt.
Mármint a válasz. Egyébként nemtom mennyi van, de remélem egy lesz, amelyik működik, és végre jó kopókat fognak produkálni a tagjai. Mind egészségben mind küllemben, mind pedig idegrendszerben! -------------------- |
| kissbogi |
Jan 13 2005, 06:11 pm
Létrehozva:
|
Sziasztok!
Többekben kérdésként merült fel mi is a helyzet a kopó klubbal / klubokkal? Keressük együtt a valaszt! Üdv, Bogi |
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 10th September 2010 - 05:46 pm |