Klubhétvége 2006. július 21-23
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Klubhétvége 2006. július 21-23
| Eszter |
Aug 13 2006, 06:58 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 273 Regisztrált: 10-June 05 Azonosító: 22 |
Mivel ilyen ocsmány idő van és épp a fényképeket rendezgettem teszek fel néhányat, hogy jobb kedvre derüljünk, a napsütés, a pancsolás,a kopók és sok sportos gazdi láttán.
CSAPATVERSENY: A csapatversenyben két roppant kemény és fantáziadús nevű ( 1-es csapat és 2-es csapat )vett részt. Íme: ![]() ![]() Az akadályok nem jelentettek különösebb gondot SEM A GAZDIKNAK Ezt az ugrást tanítani kellene!!! ![]() lábkapkodós, Anna és Vértes versenyzőkkel ![]() oszlopkerülős, Bütyi és gazdija ![]() És íme a 2 pados kombináció, ami alatt át kellett a kutyáknak bújni vagy a gazdinak átszuszakolni a lehető leggyorsabban versenykopót. Nos, ez az akadály jelentősen lelassította az iramot. A kutyák nem értették, hogy mi a frászért kell itt bújkálni ha ki is lehet kerülni Variációk egy témára: Orsi és Bársony kukk ![]() Kikinda és Apor ![]() Timi és Vándor ![]() Bütyi a könnyebbik utat választja ![]() Anna és Vértes ![]() -------------------- |
| alias jojo |
Aug 4 2006, 09:57 pm
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 96 Regisztrált: 16-February 06 Azonosító: 63 |
Igen, igen Aszú-t ismerem! Aranyos a névválasztási ötleted! Szép hétvégét! (Mennem kell, mert holnap korán reggel kopós-séta a szigeten!!!!)
|
| hady |
Aug 4 2006, 02:11 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Mármint Aszúé...
-------------------- |
| vadász |
Aug 4 2006, 01:31 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,730 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
QUOTE(hady @ Aug 4 2006, 10:45 am) Mandula törzskönyvi neve egyébként Disznóugrasztó Aranyos. A hívónevét én adtam, ezen a néven ismerik. A minap (Szombathely CACIB-on) megtudtam, hogy egy másik kölyök kannak is ez a hívóneve. Ne tévesszük össze! Egyébként két tőlünk messze került lánykölök is a Mandula hívónevet kapta, csak őket nem ismeritek, mert nem szerepelnek, csak vadásznak (egyikük sajna már az Örök Vadászmezőkön). Az első alom óta igyekszek gyümölcs-, vagy madárnevet adni a kölköknek. Nem mindig sikerül... Sziasztok hogy én is beleszoljak A Disznóugrasztó Aranyos a Nagynénink. -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| hady |
Aug 4 2006, 10:45 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Mandula törzskönyvi neve egyébként
Disznóugrasztó Aranyos. A hívónevét én adtam, ezen a néven ismerik. A minap (Szombathely CACIB-on) megtudtam, hogy egy másik kölyök kannak is ez a hívóneve. Ne tévesszük össze! Egyébként két tőlünk messze került lánykölök is a Mandula hívónevet kapta, csak őket nem ismeritek, mert nem szerepelnek, csak vadásznak (egyikük sajna már az Örök Vadászmezőkön). Az első alom óta igyekszek gyümölcs-, vagy madárnevet adni a kölköknek. Nem mindig sikerül... -------------------- |
| kissbogi |
Aug 3 2006, 07:59 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,406 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
QUOTE(alias jojo @ Aug 3 2006, 07:49 pm) Sziasztok! Igen megnéztem a törzskönyvét: a Gitta (Cserszeg-Szépe Acsa) apja volt Rözsényi Bajnok! Hogy tudjátok így követni az almokat, én még csak kapkodom a fejem ilyenkor.... de biztosan én is majd belejövök! Most még csak a tesókákat és féltesókákat tudom hírtelen sorolni! És Mandulának kik a gyerkőcei? ha akarsz TKeket bongeszni, nezz ra a TK adatbazisra, ott lehet tobbfelekeppen keresni, igy Mandulat is megtalalhatod, pl. a Mandulahaziak anyukajakent. |
| alias jojo |
Aug 3 2006, 07:49 pm
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 96 Regisztrált: 16-February 06 Azonosító: 63 |
Sziasztok! Igen megnéztem a törzskönyvét: a Gitta (Cserszeg-Szépe Acsa) apja volt Rözsényi Bajnok! Hogy tudjátok így követni az almokat, én még csak kapkodom a fejem ilyenkor.... de biztosan én is majd belejövök! Most még csak a tesókákat és féltesókákat tudom hírtelen sorolni! És Mandulának kik a gyerkőcei?
|
| hady |
Aug 3 2006, 10:18 am
Létrehozva:
|
Helló! Ispán Mandula "férjének", Bajnoknak az unokája, úgyhogy rokonként is szeretettel köszöntünk a fórumon!
-------------------- |
| alias jojo |
Aug 2 2006, 07:12 pm
Létrehozva:
|
|
Sziasztok Manduláék! Akkor ugye mi találkoztunk Badacsonyban a Római úton???!!! Mi éppen Ispánt sétáltattuk és olyan hírtelen történt minden... de remélem jól éreztétek magatokat ott, mert nekünk meg az a második "otthonunk", fenn a szölőhegyen vagyunk.
|
| hady |
Aug 2 2006, 10:24 am
Létrehozva:
|
Orsinak: "nagyon szeretnem tudni hogy van Mandulacska szepsegem? Udv Orsi"A Gazdával azóta bejártuk Badacsonyt, jól érezte magát ő is. A vérvizsgálatra most fogok sort keríteni, most van kis időm. Köszi az érdeklődést! Tegnapelőtt egy nyuszkát messze elkergettünk Cseri lányommal.
farkcsóva Mandula -------------------- |
| envagyokoaz |
Aug 1 2006, 02:14 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 67 Regisztrált: 26-August 05 Azonosító: 29 |
|
| hady |
Aug 1 2006, 11:43 am
Létrehozva:
|
Apor az, valóban!
kikinda, töröld a böngésződ beállításainál a gyorstárat. Akkor elfelejti a régit képeket. -------------------- |
| knusa |
Aug 1 2006, 10:10 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,981 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(kikinda @ Aug 1 2006, 10:04 am) Nem tudom mit láttok, de nekem egy Morgó elmosódott kép jön fel tegnapelőtt óta, mint avatar. kikinda Apor portréját -------------------- |
| kikinda |
Aug 1 2006, 10:04 am
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
QUOTE(knusa @ Aug 1 2006, 09:53 am) Nem tudom mit láttok, de nekem egy Morgó elmosódott kép jön fel tegnapelőtt óta, mint avatar. kikinda -------------------- |
| knusa |
Aug 1 2006, 09:53 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,981 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(Spirit @ Aug 1 2006, 09:52 am) Most, hogy mondod, nekem is... -------------------- |
| Spirit |
Aug 1 2006, 09:52 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 716 Regisztrált: 25-January 05 Azonosító: 13 |
|
| knusa |
Jul 31 2006, 09:33 pm
Létrehozva:
|
-------------------- |
| kikinda |
Jul 31 2006, 07:26 pm
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
QUOTE(linda @ Jul 31 2006, 04:18 pm) Kikinda! a Tiédet elküldöm akkor Timiékkel. ha a gyakorlásonTi úgyis találkozok, mi meg most hétvégén.... miért is nem mentem logisztikusnak... ( köszi -------------------- |
| linda |
Jul 31 2006, 04:18 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 758 Regisztrált: 17-October 05 Azonosító: 46 |
Kikinda! a Tiédet elküldöm akkor Timiékkel. ha a gyakorlásonTi úgyis találkozok, mi meg most hétvégén....
miért is nem mentem logisztikusnak... ( |
| linda |
Jul 31 2006, 09:42 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 758 Regisztrált: 17-October 05 Azonosító: 46 |
okes Kikinda akkor Neked is!
megszermányolom őket aztán majd mindnehova viszem magammal-ahová megyek és kopós rendezvény lesz- aztán majd csak szépen a gazdikhoz vándorol ... mindenki akkor szúrja le a kutyáját amikor az megérdemli.... |
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 7th September 2010 - 07:33 am |