Klubhétvége 2006. július 21-23
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Klubhétvége 2006. július 21-23
| vadász |
Aug 16 2006, 10:17 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,732 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
QUOTE(OER @ Aug 15 2006, 08:40 pm) Szia OR! Nézzél be a honlapomra is ott is vannak uj képek . Meg ha minden jol megy akkor lesznek képek a honlapon is hamarosan -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| OER |
Aug 15 2006, 08:40 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 219 Regisztrált: 21-October 05 Azonosító: 47 |
Khiraj kepek!!!!!
|
| knusa |
Aug 14 2006, 11:21 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,982 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(Eszter @ Aug 14 2006, 06:34 pm) Ez az, bunyóóóó Szerintem töltögesse fel mindenki a legjobb képeit Ivánc témában, persze adjon neki címet ( lehetőleg valami mókásat) és lehet szavazni melyik a legjobb. A legtöbb szavazatot kapott mondjuk 5 kép szerzője meg kap valamit...mondjuk az elismerést, hogy milyen jó képet csinált Nekem vezetnek az ugrós képek a Hady ugrós képe és a Timi ugrós képe is szenzációs!!!!!!! Tessék csak pakolgatni én is hozok még képeket. Azért a "padalattátkellenebújni-képek" sem rosszak -------------------- |
| Eszter |
Aug 14 2006, 06:34 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 273 Regisztrált: 10-June 05 Azonosító: 22 |
Ez az, bunyóóóó
Szerintem töltögesse fel mindenki a legjobb képeit Ivánc témában, persze adjon neki címet ( lehetőleg valami mókásat) és lehet szavazni melyik a legjobb. A legtöbb szavazatot kapott mondjuk 5 kép szerzője meg kap valamit...mondjuk az elismerést, hogy milyen jó képet csinált Nekem vezetnek az ugrós képek a Hady ugrós képe és a Timi ugrós képe is szenzációs!!!!!!! Tessék csak pakolgatni én is hozok még képeket. -------------------- |
| knusa |
Aug 14 2006, 03:31 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,982 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(hady @ Aug 14 2006, 02:47 pm) Ja és kikinda! Nem is értem ezt a hőbörgést! Természetesen a bélás (kettes) csapat nyert, ha nem is fölényesen. Punktum! Vita nincs! Úgy van! Vita nincs! -------------------- |
| hady |
Aug 14 2006, 02:47 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Ja és kikinda!
Nem is értem ezt a hőbörgést! Természetesen a bélás (kettes) csapat nyert, ha nem is fölényesen. Punktum! Vita nincs! -------------------- |
| hady |
Aug 14 2006, 02:37 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
No, akkor (a korlátozott tarhelyem miatt csak szűkösen, de) itt van pár fotó:
Mandulaházi Session at Ivánc ![]() Gazdi hopp! ![]() Húzzunk bele, Cserikém! ![]() Attila magyaráz ![]() Több nem fér sajna, de vóna még.... -------------------- |
| kikinda |
Aug 14 2006, 01:11 pm
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
QUOTE(VTimi @ Aug 14 2006, 01:09 pm) Én csak azt látom, hogy egyesek eredményt akarnak hamisítai! kikinda -------------------- |
| VTimi |
Aug 14 2006, 01:09 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 326 Regisztrált: 9-August 05 Azonosító: 27 |
QUOTE(Eszter @ Aug 14 2006, 12:17 pm) Hát itt! Egyesek! Egyesek! Egyesek! ..... -------------------- |
| Eszter |
Aug 14 2006, 12:17 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 273 Regisztrált: 10-June 05 Azonosító: 22 |
QUOTE(knusa @ Aug 14 2006, 11:28 am) És ilyenkor hol vannak a vérmes 1-esek? -------------------- |
| knusa |
Aug 14 2006, 11:28 am
Létrehozva:
|
QUOTE(Eszter @ Aug 14 2006, 08:52 am) Hajaj mit írtam???? Én nem tudtam dönteni a két csapat között annyira jók voltatok mindannyian, de tényleg. Nincs is jelentősége, hogy ki lett az első. Miért ki is lett az első? Majd jövőre lesz játékszabály is és akkor jaj a akadályokon kígyóként átsikló Hadas Lacinak Kikinda hiányoltalak titeket szombaton! Ja és nem kaptam még nevezést tőletek sem a klubkiállításra. Hady már elküldte! Aha... elírtad! A kettesek győztek! -------------------- |
| Eszter |
Aug 14 2006, 08:52 am
Létrehozva:
|
QUOTE(kikinda @ Aug 14 2006, 08:34 am) Örülök Eszter, hogy a mi csapatunkat láttad jobbnak. Köszönöm a csapattársaknak a lelkesedést és a győzelmet, a részrehajló bírókon pedig elégtételt veszünk jövőre. kikinda Hajaj mit írtam???? Én nem tudtam dönteni a két csapat között annyira jók voltatok mindannyian, de tényleg. Nincs is jelentősége, hogy ki lett az első. Miért ki is lett az első? Majd jövőre lesz játékszabály is és akkor jaj a akadályokon kígyóként átsikló Hadas Lacinak Kikinda hiányoltalak titeket szombaton! Ja és nem kaptam még nevezést tőletek sem a klubkiállításra. Hady már elküldte! -------------------- |
| kikinda |
Aug 14 2006, 08:34 am
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
Örülök Eszter, hogy a mi csapatunkat láttad jobbnak. Köszönöm a csapattársaknak a lelkesedést és a győzelmet, a részrehajló bírókon pedig elégtételt veszünk jövőre.
kikinda -------------------- |
| Eszter |
Aug 14 2006, 08:29 am
Létrehozva:
|
QUOTE(hady @ Aug 14 2006, 08:20 am) Ugye, hogy ugye? Nekem a Te ugrós képed a kedvencem! Tavaly Janinak volt egy ilyen sövény ugrós képe! Tessék csak rakosgatni bártan a képeket. -------------------- |
| hady |
Aug 14 2006, 08:20 am
Létrehozva:
|
Eszter, óriási jó képek! Délután én is megpróbálok feltenni párat.
-------------------- |
| Eszter |
Aug 13 2006, 09:35 pm
Létrehozva:
|
Örülök, hogy tetszenek!
Jövőre sokkal hosszabb és vadabb akadálypályát találok ki nektek Hát igen Vadász csodálkoztam is, hogy nem vettél részt! Sajnálhatod ,hogy ebből kimaradtál, pedig te mindenben részt szoktál venni. Jövőre tényleg nagy vetélkedés lesz. Most a rekkenő hőség és a képességvizsgára való készülés miatt nem került sor sok mindenre na de minden be lesz pótolva duplán. Valaki egyébként videót is csinált a nagy versengésről, majd előszermányoljuk azt is. Micsoda örjöngés volt! Tényleg két vérmes csapat volt. Meg persze vitatott a győzelem is, úgyhogy a 2-es csapat visszavágót követelt az 1-esektől. Majd hozok még képeket, meg meg van az eredeti felbontás is ha valaki akarja, bár nem lettek valami jók. Jó éjt mindenkinek! -------------------- |
| vadász |
Aug 13 2006, 09:24 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,732 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
Köszi Eszter ezek csodálatos képek és a szöveg is hozzá .
Ez az amiröl én lemaradtam de igy elnézve nagyon tetszet a dolog . Jövöre nem lesz semilyen vizsga csak gyakorlás és vetélkedés . Én is részt akarok venni mindenben . Ha vannak még képek akkor kérünk mindenkitöl . -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| knusa |
Aug 13 2006, 08:36 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(Eszter @ Aug 13 2006, 06:58 pm) Mivel ilyen ocsmány idő van és épp a fényképeket rendezgettem teszek fel néhányat, hogy jobb kedvre derüljünk, a napsütés, a pancsolás,a kopók és sok sportos gazdi láttán. Ezek tök ari képek!!!!! Mééééééég!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- |
| Eszter |
Aug 13 2006, 07:20 pm
Létrehozva:
|
Szeder ilyen elégedett volt miután megfuttatta a disznóskertben a disznókon kívül még a kopósok jelentős részét!!!
![]() Rege, egy nehéz nap délelőttje után, bájos mosolyával ![]() Gyere játszani! ![]() Akinek van ivánci témában képanyaga az tehetne fel párat ide, ne szomorkodjon ez a topik. Mára jóllakattam a topikot. -------------------- |
| Eszter |
Aug 13 2006, 07:12 pm
Létrehozva:
|
Aztán! A "Hogyan kell a Vadása tó egyik szegletét megtisztítani az oda nem illő kutyátlan strandolóktól"
Meg kell jelenni 10-12 kopóval és pancsolni! Kopósok vizi bevetésen ![]() Csipike a vizimentő ![]() Szinkronúszó hableányok ![]() Borka és Kikinda ![]() Szinkronúszás bemutató kutyákkal ![]() Béla és Csenger ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 10th September 2010 - 06:57 pm |