Vezetőségi beszámolók, Vezetőség és tagok közötti kommunikáció
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Vezetőségi beszámolók, Vezetőség és tagok közötti kommunikáció
| kissbogi |
Feb 5 2009, 09:50 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,408 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
QUOTE(Eprázs @ Feb 4 2009, 10:44 pm) erre is ki lettem kepezve jeloli magat egy millio robot, mindenfele felhasznalonevekkel es e-mail cimekkel es abbol kell kiszemezgetni a valodi jelentkezot... ha esetleg barki tul elvont nevet ad maganak akkor eloforduhat, hogy robotnak itelem es nem engedelyezem a regisztraciojat... előre is bocs... |
| Eprázs |
Feb 4 2009, 11:44 pm
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 35 Regisztrált: 1-February 09 Innen: Budapest Azonosító: 2,179 |
QUOTE(knusa @ Feb 4 2009, 04:26 pm) A honlapon sem tudott minden frissülni, a fórumra meg nem tudtak regisztrálni sokan, és a pü-sem működött pl... Nekem úgy tűnik, hogy ámr működik a regisztráció... legalábbis Eprázs Eperke-Darázs-gazdi gyanus...Ő meg régebben mondta, hogy nem tud regisztrálni (én már nem Mestre Móni a legújabb regisztrált tag...) a pü-t még nem probáltam... Igen, most rendben működik a regisztráció. Az inkognitómnak meg annyi... -------------------- |
| knusa |
Feb 4 2009, 06:26 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,982 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(hady @ Jan 30 2009, 06:55 pm) Szia Feri! Milyen probléma van a fórum kezelésével? Meg a honlapéval? Tudtommal a fórum megy a maga útján, a honlap nem mindig a kellő időben frissül, igaz. Probléma inkább a törzskönyvi adatbázissal volt, ám az mostanában Bogi segédletével (ezúton is köszönet!) újra működik. (Jajjde szép az avatarod! A honlapon sem tudott minden frissülni, a fórumra meg nem tudtak regisztrálni sokan, és a pü-sem működött pl... Nekem úgy tűnik, hogy ámr működik a regisztráció... legalábbis Eprázs Eperke-Darázs-gazdi gyanus...Ő meg régebben mondta, hogy nem tud regisztrálni (én már nem Mestre Móni a legújabb regisztrált tag...) a pü-t még nem probáltam... -------------------- |
| kissbogi |
Feb 4 2009, 10:00 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,408 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
A 2009-es tagdijakat a kozelgo kozgyulesen lehet majd rendezni.
Emellett a klub sajat bankszamlaja is hamarosan megnyilik, es onanntol utalni is lehet majd. Addig a MEOE Kp.ban lehet befizetni, de azt a penzt mi csak majd elszamolaskor ev vegen jovairaskent kapjuk meg... Ha tudtok várjatok, ha surgos marad a személyes klubos vagy a központi befizetés. |
| hady |
Jan 30 2009, 07:55 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
QUOTE(VFerenc @ Jan 13 2009, 10:32 pm) Sziasztok! A régi és az új vezetőség között valóban lezajlott a dokumentumok átadás-átvétele, melyen a felügyelő bizottság is képviseltette magát. A kapott iratok áttekintése folyamatban van. Montli Gáborral igyekszünk rendezni a honlap és a fórum kezelésének problémáját. Ennek megtörténte után a vezetőségi ülés jegyzőkönyve felkerül a honlapra (és a további üléseké is folyamatosan), így minden klubtag hozzájuthat az információkhoz. Amíg ez megtörténik türelmeteket kérjük. Üdvözlettel Varga Ferenc Szia Feri! Milyen probléma van a fórum kezelésével? Meg a honlapéval? Tudtommal a fórum megy a maga útján, a honlap nem mindig a kellő időben frissül, igaz. Probléma inkább a törzskönyvi adatbázissal volt, ám az mostanában Bogi segédletével (ezúton is köszönet!) újra működik. (Jajjde szép az avatarod! -------------------- |
| VFerenc |
Jan 13 2009, 10:32 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 85 Regisztrált: 4-August 05 Azonosító: 26 |
Sziasztok!
A régi és az új vezetőség között valóban lezajlott a dokumentumok átadás-átvétele, melyen a felügyelő bizottság is képviseltette magát. A kapott iratok áttekintése folyamatban van. Montli Gáborral igyekszünk rendezni a honlap és a fórum kezelésének problémáját. Ennek megtörténte után a vezetőségi ülés jegyzőkönyve felkerül a honlapra (és a további üléseké is folyamatosan), így minden klubtag hozzájuthat az információkhoz. Amíg ez megtörténik türelmeteket kérjük. Üdvözlettel Varga Ferenc -------------------- |
| kikinda |
Jan 13 2009, 09:15 am
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
QUOTE(kert76 @ Jan 12 2009, 05:53 pm) Kedves Új Vezetőség és Új Felügyelő Bizottság! Azon tiszteletteljes kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a múltévi tisztújító közgyűlésen 'volt szerencsém' Előre bocsájtom, hogy a fentebbieket pusztán érdeklődés szintjén kérdezem, bár elovastam az alapszabályt mégegyszer (bár ez még korábban készült, lehet az új vezetőség már elfogadott egy újabbat is "7.4. A Vezetőség három fő jelenléte esetén határozatképes. A Vezetőség szükséghez képest - de legalább évente kétszer - tart ülést, melyet az elnök hív össze. Amennyiben három vezetőségi tag a vezetőség összehívását indítványozza az Elnök köteles összehívni a vezetőséget soron kívül is. A Vezetőség ülésére minden tagot a napirend közlésével kell meghívni úgy, hogy a meghívók elküldése és az ülés napja között 5 nap időköznek kell lennie. Bármely a Vezetőség döntésében érdekelt egyéb személyt, szervet az ülésre lehetőség szerint külön is meg kell hívni. " Tisztában vagyok vele, hogy csak póttag vagyok, de bármely vismajor esetén, akár azonnal is mind az elnökségi póttagnak, de a felügyelő bizottsági póttagnak is rendelkezésre kellene állnia!.....? Továbbá tisztában vagyok a következőkkel is: "A póttag akkor hívható be a testületbe, ha a létszám 2 fő alá csökken." .... de azért szerényen kérdezem, mi történik ha mondjuk épp az összehívás napjára csökkene kettő alá? Mondjuk igen kevés a valószínűsége, de vmiért csak választanak mindkét testületbe póttagot, tehát asszem jogosan várható el, hogy bármiről ami a vezetőségben történik arról a felügyelő bizottság is tudjon és póttagostul gondolom ezt! Továbbá az alapszabály szerint a felügyelőbizottság: "Köteles megvizsgálni és véleményezni a Közgyűlés elé terjesztett költségvetést, illetve a költségvetés végrehajtásáról szóló beszámolót. Ellenőrzi a Klub működését és gazdálkodását. Jelentést, tájékoztatást vagy felvilágosítást kérhet az Vezetőségtől. Megvizsgálhatja, ill. betekinthet a Klub könyveibe és irataiba. A munkája során feltárt szabálytalanságokról írásban és haladéktalanul tájékoztatni köteles a Vezetőséget. Egyúttal javaslatot tehet a további szabálytalanságok elkerülése érdekében szükséges intézkedések megtételére és kezdeményezheti a felelősség megállapítását." Tehát sztem jogosan várhatom el, hogy a fentebbiekről részleteiben is tudhassak. Továbbá volt módom (sajnos nem hivatalos formában, sem levél, sem e-mail, semmiféle formában) de tudomást szerezni, hogy egyrészt megtörtént a régi és az új vezetőség közötti átadás-átvétel, illetve az új elnökkel már elnökségi ülésre is sor került. Tisztelettel kérdezném, hogy lehetne-e információt kapni arra vonatkozólag, hogy ez az átadás-átvétel rendben lezajlott-e, illetve a fórumon olvasottakon kívül mik történtek az ülésen. Ez is olvasható az alapszabályban: ".5. A felügyelő bizottság tagjai tanácskozási joggal részt vesznek a Vezetőség ülésein. " Kérdezném, hogy a felügyelő bizottság valamelyik tagja részt vesz, vett az üléseken? Persze lehet, hogy felesleges időpocsékolásnak tekinti az azokon való részvételt, szíve joga, de legalább az üléseken készült jegyzőkönyveket olvassa, megkapja? Végezetül köszönöm, ha végig olvastátok a hozzászólásomat, és türelmesen várom az esetleges reagálásaitokat. Üdv Kelemen Judit Szia Judit! A fentieken túl, el tudom képzelni a póttag előlépését a háttérből mondjuk olyan szituációban, amikor valaki egy megválasztott ciklusban, egyéb elfoglaltsága miatt huzamos akadályoztatásnak van kitéve. Pl: külföldre küldi a cége, iskolája, etc., gyermekáldás érkezik a családba és túl sok lenne neki a feladat, egyszerűen lemond a tisztségről, vagy bármi, ami huzamosan és biztosan gátat vet a munkának. -------------------- |
| vadorzó |
Jan 12 2009, 11:04 pm
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 93 Regisztrált: 16-November 05 Innen: Budapest Azonosító: 51 |
szia Judit.
jogosak a kérdéseid, de szerintem még gyűjtik az energiákat a rakéták beindításához |
| kert76 |
Jan 12 2009, 06:53 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 219 Regisztrált: 22-March 06 Innen: Budapest X.kerület Azonosító: 68 |
Kedves Új Vezetőség és Új Felügyelő Bizottság!
Azon tiszteletteljes kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a múltévi tisztújító közgyűlésen 'volt szerencsém' Előre bocsájtom, hogy a fentebbieket pusztán érdeklődés szintjén kérdezem, bár elovastam az alapszabályt mégegyszer (bár ez még korábban készült, lehet az új vezetőség már elfogadott egy újabbat is "7.4. A Vezetőség három fő jelenléte esetén határozatképes. A Vezetőség szükséghez képest - de legalább évente kétszer - tart ülést, melyet az elnök hív össze. Amennyiben három vezetőségi tag a vezetőség összehívását indítványozza az Elnök köteles összehívni a vezetőséget soron kívül is. A Vezetőség ülésére minden tagot a napirend közlésével kell meghívni úgy, hogy a meghívók elküldése és az ülés napja között 5 nap időköznek kell lennie. Bármely a Vezetőség döntésében érdekelt egyéb személyt, szervet az ülésre lehetőség szerint külön is meg kell hívni. " Tisztában vagyok vele, hogy csak póttag vagyok, de bármely vismajor esetén, akár azonnal is mind az elnökségi póttagnak, de a felügyelő bizottsági póttagnak is rendelkezésre kellene állnia!.....? Továbbá tisztában vagyok a következőkkel is: "A póttag akkor hívható be a testületbe, ha a létszám 2 fő alá csökken." .... de azért szerényen kérdezem, mi történik ha mondjuk épp az összehívás napjára csökkene kettő alá? Mondjuk igen kevés a valószínűsége, de vmiért csak választanak mindkét testületbe póttagot, tehát asszem jogosan várható el, hogy bármiről ami a vezetőségben történik arról a felügyelő bizottság is tudjon és póttagostul gondolom ezt! Továbbá az alapszabály szerint a felügyelőbizottság: "Köteles megvizsgálni és véleményezni a Közgyűlés elé terjesztett költségvetést, illetve a költségvetés végrehajtásáról szóló beszámolót. Ellenőrzi a Klub működését és gazdálkodását. Jelentést, tájékoztatást vagy felvilágosítást kérhet az Vezetőségtől. Megvizsgálhatja, ill. betekinthet a Klub könyveibe és irataiba. A munkája során feltárt szabálytalanságokról írásban és haladéktalanul tájékoztatni köteles a Vezetőséget. Egyúttal javaslatot tehet a további szabálytalanságok elkerülése érdekében szükséges intézkedések megtételére és kezdeményezheti a felelősség megállapítását." Tehát sztem jogosan várhatom el, hogy a fentebbiekről részleteiben is tudhassak. Továbbá volt módom (sajnos nem hivatalos formában, sem levél, sem e-mail, semmiféle formában) de tudomást szerezni, hogy egyrészt megtörtént a régi és az új vezetőség közötti átadás-átvétel, illetve az új elnökkel már elnökségi ülésre is sor került. Tisztelettel kérdezném, hogy lehetne-e információt kapni arra vonatkozólag, hogy ez az átadás-átvétel rendben lezajlott-e, illetve a fórumon olvasottakon kívül mik történtek az ülésen. Ez is olvasható az alapszabályban: ".5. A felügyelő bizottság tagjai tanácskozási joggal részt vesznek a Vezetőség ülésein. " Kérdezném, hogy a felügyelő bizottság valamelyik tagja részt vesz, vett az üléseken? Persze lehet, hogy felesleges időpocsékolásnak tekinti az azokon való részvételt, szíve joga, de legalább az üléseken készült jegyzőkönyveket olvassa, megkapja? Végezetül köszönöm, ha végig olvastátok a hozzászólásomat, és türelmesen várom az esetleges reagálásaitokat. Üdv Kelemen Judit |
| kissbogi |
Nov 17 2008, 09:29 am
Létrehozva:
|
Kedves Tagság!
A tisztújító közgyűlés rendben lezajlott. Az új tisztségviselők a következők: Elnök: Dr. Pallós Andrea Vezetőségi Tagok: Dr. Gacsályi Anna, Pelczéder Tibor, Tatai Sándor és Varga Ferenc, póttag Mándoki Eszter Gratulálok a Doktornőknek és az Uraknak! A Felügyelő Bizottság elnöke Cseh Tibor, tagjai Kovács János és Kiss Tamás, póttag Kelemen Judit. Nekik is szívből gratulálok és mindenkinek jó munkát kívánok. A közgyűlésről jegyzőkönyv készült, amit a honlapon lehet majd olvasni - remélem hamarosan. A klub anyagainak átadás-átvétele az elkövetkező hetekben megtörténik. Itt is szeretném megköszönni mindenkinek az eddigi munkáját és további jó kopózást kívánok! |
| kissbogi |
Nov 10 2008, 03:01 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(hady @ Nov 9 2008, 03:17 pm) Ez év október 27-i keltezéssel kaptam az elnök(lány)től egy levelet, melyben november 16-ára Beszámoló és Tisztújító Közgyűlésre hív. Kérdéseim: 1. Miért szükséges a tisztújítás? Rendes, vagy rendkívüli oka van? Minden elnökségi tiszt megújításra kerül, vagy valaki lemondott? Januárban lesz esedékes a rendes, négy éves tisztújítás, netán előrehozva valami okból? 2. Van-e jelölőbizottság? Kik a tagjai? Vagy helyszíni jelölés lesz? (bevallom, nem néztem még meg az alapszabály ezirányú rendelkezéseit) Minden esetre egy komoly választásnál én az előzetes jelölés híve vagyok, és egy választás négy évre - két kopógenerációra - szól. 3. Részben összefügg az előző kérdéssel: hol és hogyan lehet előzetes (egyeztetett) jelölést leadni? Hadas László, klubtag Kedves Laci, Klubtagok! A kérdések jogosak, íme a válaszok: 1. A választásokat az MEOE Országos Elnökségének nevében írta ki Korózs András elnök úr, október 15 - december 31-ig terjedő időszakban minden MEOE tagszervezet számára. A választási ciklus működési időszaka 4 teljes naptári év, 2009-12. 2-3. Jelölni a helyszínen lehet, de előzetesen is el lehet juttatni a jelöléseket a jelölő bizottsághoz, e-mailben vagy telefonon. Tagjai: Varga-Domboróczky Tímea (elnök) 03 30 382 9574, lolavandor@gmail.com Kelemen Judit 06 30 341 3377 Kovács János 06 20 972 0855 Üdv, Bogi |
| hady |
Nov 9 2008, 04:17 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Ez év október 27-i keltezéssel kaptam az elnök(lány)től egy levelet, melyben november 16-ára Beszámoló és Tisztújító Közgyűlésre hív.
Kérdéseim: 1. Miért szükséges a tisztújítás? Rendes, vagy rendkívüli oka van? Minden elnökségi tiszt megújításra kerül, vagy valaki lemondott? Januárban lesz esedékes a rendes, négy éves tisztújítás, netán előrehozva valami okból? 2. Van-e jelölőbizottság? Kik a tagjai? Vagy helyszíni jelölés lesz? (bevallom, nem néztem még meg az alapszabály ezirányú rendelkezéseit) Minden esetre egy komoly választásnál én az előzetes jelölés híve vagyok, és egy választás négy évre - két kopógenerációra - szól. 3. Részben összefügg az előző kérdéssel: hol és hogyan lehet előzetes (egyeztetett) jelölést leadni? Hadas László, klubtag -------------------- |
| kissbogi |
Oct 27 2008, 11:11 am
Létrehozva:
|
Kedves Klubtagok,
Javaslataitokat köszönöm, örültem, hogy ilyen sokan válaszoltatok. A jelöltek felterjesztésénél igyekeztem minden véleményt figyelembe venni. A díjak átadására a közgyűlésen kerül majd sor. A 2007-es pontverseny elmaradt díjkiosztását is ekkor fogjuk pótolni. Üdv, Bogi |
| kissbogi |
Oct 17 2008, 04:42 pm
Létrehozva:
|
Kedves Erdélyi Kopó Klubtagok!
A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete keretén belül működő szervezetek aktivistáit egyesületünk Országos Elnöksége kiemelt módon kívánja megjutalmazni a négyéves működési ciklus lezárása alkalmából. Arany-, Ezüst- és Bronzkoszorús kitüntetésre lehet 3-3 személyt javasolni. A kitüntetések átadása a 2008. év végi választási közgyűlésen fog megtörténni. Az átadást a kiküldött elnökségi biztos bonyolítja. A kitüntetettek megfelelő kategóriájú jelvényt, illetve díszoklevelet kapnak. Kérek minden klubtagot, hogy javasoljon személyeket a kitüntetésekre a fokozat megjelölésével. Mivel az elnökség elég rövid határidőt szabott a jelöltek listájának leadására, a válaszokat kérlek küldjétek el egy héten belül, október 22-ig. Köszönöm: Kiss Boglárka elnök MEOE Erdélyi Kopó Klub |
| kissbogi |
Aug 18 2008, 09:42 am
Létrehozva:
|
Akit erdekel, annak el tudom kuldeni a hirdetes-szerzodestervezetet emailen.
Bogi |
| kissbogi |
Aug 18 2008, 09:07 am
Létrehozva:
|
Európa Kutyakiállítás 2008. Budapest
A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete a 2008. évi Európa Kutyakiállítás és rendezvénysorozat alkalmából egy különleges, exkluzív kiadványt jelentet meg Európa Kutyakiállítás 2008. Budapest címmel. A színes kiadvány a Cruft’s magazinhoz hasonló minőségű, kb. 200 oldalas lesz, A4-es méretben jelenik meg 8000 példányszámban, és az Európa Kutyakiállítás küllembírói, meghívott vendégei fogják ajándékba kapni, valamint jelképes összegért a kiállításon lesz kapható. A kiadvány tartalmazni fogja az összes tudnivalót, melyre a kiállítóknak, látogatóknak szüksége lehet, programokat, információkat, térképeket, 2009. évi kutyakiállításokat, stb. A kiadványban korlátozott számban van hirdetési lehetőség, cégeknek, magánszemélyeknek, tenyésztőknek, kluboknak, szervezeteknek, stb. egyaránt magyar és angol nyelven. Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy megismerhesse Európa és a világ termékeit, szolgáltatásait, kennelét, munkáját, klubját, országa kiállítási programját, stb.! Kiadó: Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete, Korózs András Főszerkesztő: Harcsás Márta Szerkesztő: Petrus Krisztina Külföldi koordinátor: Török Alexandra Számlázás: Berta Katalin Információ, megrendelés: Harcsás Márta 06-70-457-2761 (munkaidőben) vagy info@ebugatta.hu Korózs András, MEOE elnöke Harcsás Márta, Főszerkesztő 2008. augusztus 5. - A reklámanyag leadási határideje 2008. augusztus 31. - Dija MEOE tagoknak: Színes, 1 oldalas, színes, 297 x 210, 60000.- Színes, ½ oldalas, 146 x 210, 30000.- Színes Ára 60. 000.- Cégeknek és nem MEOE tagoknak a duplája Az árak bruttó összegek. További kedvezmények egész oldalas hirdetés megrendelése esetén: Három darab egy oldalas hirdetés egyidejű megrendelése és fizetése esetén 10% kedvezmény! Öt darab egy oldalas hirdetés egyidejű megrendelése és fizetése esetén plusz egy oldal ajándék! Egyeb egyedi kedvezmenyek.... |
| vadorzó |
Feb 13 2008, 10:20 pm
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 93 Regisztrált: 16-November 05 Innen: Budapest Azonosító: 51 |
QUOTE(safara @ Feb 13 2008, 07:17 pm) Mit akarsz összehívni? Még soha nem volt normális közgyűlés (az alakulóra is odahívtátok az emberieteket-azóta sem láttuk őket-Kocsis...mint dobis... stb.). Ilyen elnökkel, vezetéssel? sáfár szia Anita ! most mi a gond ? milyen " embereitek " -re gondolsz ??!! külön meghívók lettek kiküldve a közgyülésre ? erről nem tudok. cse |
| safara |
Feb 13 2008, 09:17 pm
Létrehozva:
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 13 Regisztrált: 5-February 07 Azonosító: 223 |
QUOTE(vadorzó @ Feb 12 2008, 05:33 am) igazatok van !! az FB a hibás !! ki más ? tehát megteszem a szükséges lépéseket. tehát indítványozom a Közgyűlés összehívását. Cseh Mit akarsz összehívni? Még soha nem volt normális közgyűlés (az alakulóra is odahívtátok az emberieteket-azóta sem láttuk őket-Kocsis...mint dobis... stb.). Ilyen elnökkel, vezetéssel? sáfár |
| hady |
Feb 12 2008, 02:06 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(vadorzó @ Feb 12 2008, 07:33 am) igazatok van !! az FB a hibás !! ki más ? tehát megteszem a szükséges lépéseket. tehát indítványozom a Közgyűlés összehívását. Cseh Nem, Tibi, nem oka a konfliktusoknak az FB. (ezt az FBI jelentette az imént Azért viszont hibáztatható, hogy nem tett meg mindent azok tisztázására. Egyedül a Felügyelő Bizottságnak vannak jogai kontrollálni a vezetőséget. Ezért is hozták létre. Szóval röviden: egy klub nem haveri társaság, ahol ha kell, falazunk egymásnak. Laci -------------------- |
| vadorzó |
Feb 12 2008, 07:33 am
Létrehozva:
|
|
igazatok van !!
az FB a hibás !! ki más ? tehát megteszem a szükséges lépéseket. tehát indítványozom a Közgyűlés összehívását. Cseh |
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 10th September 2010 - 07:38 pm |