Évzáró Klubvacsora, Csinaljunk ilyet?
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Évzáró Klubvacsora, Csinaljunk ilyet?
| kert76 |
Jan 26 2008, 04:18 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 219 Regisztrált: 22-March 06 Innen: Budapest X.kerület Azonosító: 68 |
QUOTE(kikinda @ Jan 23 2008, 08:09 pm) OK! ... Tudom, nem kaptál meghívót a közgyűlésre, de abban szerepel a 2008-as versenyév, benne a tervezett Dunavarsányi Nehezített Vércsapaverseny CACT díjazással. Tehát kérésed ebben az esetben meghallgatásra talált. Lesz még egy CACT verseny (A maga hátrányaival együtt; gyanítom itt a képességvizsga ismét követelmény lesz). Nem tudom, a többiek erről miért nem tájékoztattak! ... A CACIT versenyekhez tudomásom szerint munkavizsga szükséges, aint ezt már említettem valahol. Jelen állásban ez lehet, hogy necces lenne, mármint a létszám miatt. A CACT számban pedig szaporodik, tehát, ha részben is, de ez számotokra is kedves. ... kikinda Miután lenne véleményem, hozzászólni valóm az idézettekhez, de nem ebben a topicban, így folytatnám a 2008-as munka és mitomén milyen topicban ... Üdv Judit |
| vadász |
Jan 24 2008, 09:35 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,730 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
Sziasztok!
Igaz hogy ez a fórum nem pont arról szol aminek ki van nevezve jobb volna ha a másikban írnánk ,ilyen dolgokat . Akkor a kavarodás már itten ,hogy tényleg nem igen lehet követni. Igaz hogy nem én vagyok a rendszer gazda, de figyeljünk már egy kicsit oda . Köszönöm . Én a másikban folytatom mert nekem is van véleményem. -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| knusa |
Jan 23 2008, 11:13 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,981 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(hady @ Jan 23 2008, 09:51 pm) Kinek higgyek? Segíts! Annyi minden le van írva... Bíztam benned, hogy tudsz valamit, valami igazságfélét. De hát, ha elzárkózol, nincs mit beszélni róla. Sajnálom. Laci! Ez nehéz dolog... mármint kinek higyjél... Miért nekem? Miért másnak? A közelmúltról van szó... fellelhetők az évszámok... Nem elzárkózásból mondom, hogy kutass, hanem azért, mert nem titkokról van szó... Korábbi vezetőségi tagok "járnak még közöttünk" elnökök... Kik voltak elnökök? Janszky József, Pelczéder Tibor, Pallos Andi! -------------------- |
| hady |
Jan 23 2008, 10:51 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
QUOTE(knusa @ Jan 23 2008, 10:30 pm) Nem meggyőzni akarlak! Kutass! Vagy higyj, akinek akarsz! Kénylemesebb, ha nem kell gondolkodni. De.... lehet, hogy félrevezetnek! Te döntésed! Hajrá! Kinek higgyek? Segíts! Annyi minden le van írva... Bíztam benned, hogy tudsz valamit, valami igazságfélét. De hát, ha elzárkózol, nincs mit beszélni róla. Sajnálom. -------------------- |
| knusa |
Jan 23 2008, 10:30 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,981 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(hady @ Jan 23 2008, 09:28 pm) Nem meggyőzni akarlak! Kutass! Vagy higyj, akinek akarsz! Kénylemesebb, ha nem kell gondolkodni. De.... lehet, hogy félrevezetnek! Te döntésed! Hajrá! -------------------- |
| hady |
Jan 23 2008, 10:28 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
QUOTE(knusa @ Jan 23 2008, 10:25 pm) Hát ez nagyon meggyőző... -------------------- |
| knusa |
Jan 23 2008, 10:25 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(hady @ Jan 23 2008, 09:04 pm) Ez nem tény, knusa. Csak a véleményed. Légy objektív! Évszámok, nevek, jó kuyák, tenyésztők! Kikre gondolsz? Ez tény, nem a véleményem! Objektív vagyok! -------------------- |
| kikinda |
Jan 23 2008, 10:09 pm
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
QUOTE(kert76 @ Jan 23 2008, 08:17 pm) Hááát én a magam részéről igencsak megnézem milyen ELNÖK MÖGÉ ÁLLOK BE!!! A mostani mögé eszem ágában sincs! Csinálom amit jónak látok és kedvemre való, mert szeretem az erdélyi kopót, szeretem Csomát és szeretek kopózni, és vannak emberek kinek véleményére adok, és számít a tanácsa és segít ha arról van szó! A klubtagságommal pedig élek, de csak olyan szempontból ami számomra megfelelő és nem az elnök mögé állok be, mert ő az elnök, hanem azok mögé akiknek az elveivel, nézeteivel teljesen egyetértek és mint egyszerű klubtag is emberszámba vesz! Ezt sokszor nem érzem ebben a klubban ... így csak a legszükségesebbekben veszek részt. Ha jól tudom, CACT és CACIT cím elismertetést az elnök kezdeményezhet! Nyílván örülök, hogy vannak versenyek és annak méginkább, hogy díjai is vannak!Azt azonban fontosnak tartom megjegyezni, hogy eddig nem a cím miatt indultam el egyetlen versenyen sem! Csoma teljesítményében nem voltam biztos, csak élveztem a lehetőségét egy-egy versenynek, jól éreztem magam mindegyiken... ráadásul egyáltalán nem volt biztos hogy résztvehetünk csomával jelesül a kv. utáni disznóhajtó versenyen. Jó mókának találtam a versenyt és csoma is élvezte! Gondoltam miért ne??!!! Elindítom Csomát párosban, eszemben nem volt, hogy díjjal vagy anélkül jár-e!!!! Csak eccerűen jó volt ott lenni. Te meg aztán kértél nevezzünk egyesben is, hogy KIADHATÓ LEGYEN A CÍM, legyen elegendő nevezett kutya! Készséggel megtettem ... A CÉL ÉRDEKÉBEN!!! És örülök, hogy kiadásra került! Csoma értékelhetetlen volt egyesben.... Szóval ezzel ne érveljél, hogy netán a cím miatt tettem és most mérgelődnék, hogy a páros miért nem ért semmit!!! Örülök, hogy vannak CACT címes versenyek, legyen minél több! Dunavarsányban pedig a CACT cím elismertetése már a verseny pillanatában megfogalmazódott minden résztvevőben, és együtt örültünk a lehetőségnek és "közös" cél volt, mert SZERETJÜK a VARSÁNY KUPÁT és nekünk SZÁMÍT!!! ... De ugyan mit számít MI mit akarunk, eccerű tagság.... ha odafenn nem akarják akkor mi nyaljuk ki!! Látod Kikinda, ezért sem állok AZ ELNÖK és még néhány ember mögé! éS NEM ÁLLOK BE A SORUKBA! Az övékbe nem... A személyes vonatkozású kérdéseidre meg majd személyesen egyszer! Megér egy kis beszélgetést, majd remélem találunk alkalmat rá! üdv OK! A CACIT versenyekhez tudomásom szerint munkavizsga szükséges, aint ezt már említettem valahol. Jelen állásban ez lehet, hogy necces lenne, mármint a létszám miatt. A CACT számban pedig szaporodik, tehát, ha részben is, de ez számotokra is kedves. Mivel a fórumon lettem felsorolva.mint nem túl jellemes ember, aki a céljaiért bármit képes megtenni, meg is teszi, hol itt, hol ott, továbbra is azt tartanám korrektnek, hogy ugyanitt mutasd is be ezeket az eseteket. Még akkor is, ha én elvakultan csinálok ilyeneket és még rosszabb fényt vet majd rám. Ezek után talán lesz elég időm magamba szállni, elgondolkodni a dolgokon, s megbeszélni a későbbiekben a dolgokat. Feltétlelezem a javító szándékot! DE mond el, minél előbb és itt a fórumon. Továbbá szintén kíváncsi vagyok a Herger-féle magánvizsgára is. Várom válaszod! kikinda -------------------- |
| hady |
Jan 23 2008, 10:04 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(knusa @ Jan 23 2008, 09:15 pm) Volt jól működő ÖNÁLLÓ Erdélyi Kopó Klub a MEOE keretein belül! Volt, és ehhez a klubhoz kérte csatlakozását a beagles és később a bassettes társadalom... Mert nekik nem volt jó ott, ahol voltak. Viszont önállóan nem ment nekik. Később kiderült, hogy az erdélyi kopósoknak is így volt jobb! "elnyomatás" meg végképp nem volt! Ja? Hogy nem erdélyi kopós volt az elnök? Mert nem vállalta senki! Ez nem tény, knusa. Csak a véleményed. Légy objektív! Évszámok, nevek, jó kuyák, tenyésztők! Kikre gondolsz? -------------------- |
| hady |
Jan 23 2008, 10:01 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(knusa @ Jan 23 2008, 09:13 pm) Attól, hogy neked nem jelentenek ezek a nevek semmit, nem jelenti azt, hogy másoknak sem! A történelemből tanulni kell! Volt Önálló erdélyi kopó klub! Visszanézni helyes és érdemes! Ha azt olvasod, amit írtam, nem ezt válaszolod. Így egy kicsit furcsa, nagylány! A helyes válasz az lett volna: Jó, leírom, hogy mások, az újak is tudják. Vagy: Megtartom magamnak, nem érdekeltek, tudatlanok! -------------------- |
| kert76 |
Jan 23 2008, 09:17 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 219 Regisztrált: 22-March 06 Innen: Budapest X.kerület Azonosító: 68 |
QUOTE(kikinda @ Jan 23 2008, 06:19 pm) Visszaolvasva a kérdéseid, szerintem nem nekem tetted fel. A zöld szöveggel kiemelt részre biztos tudsz hozni számtalan példát, de legalább egyet. Meg az érdekemre is. Meg arra is, hogy egyszer hol is képviselem maga meg máskor pedig megint hol is? Mert ha ezt szemellenzősen teszem akkor nem veszem észre magam. Tehát kell a segítség! Az irányvonal, amiről írsz, hogy látod, szerintem annyira nem szégyenletes: beállni a sorba a klubban az elnök mögé, ahol tag vagy! Szerintem vállalható! Nagymérvű hibaként rovod fel - mondjuk Boginak - hogy nem sikerült a Varsány Kupát CACT-ként elismertetni. Ugyan ezt szemére vetetted más elnökségi tagnak is? Fennhangon, sajátos stílusban, nyílt fórumon? Vagy elismerő szavak jöttek-e disznóhajtó-verseny CACT elismertetése miatt? Szintén nyíltan, a fórumon? Mondjuk, nekem sem jutott eszembe megkérdezni, ezt ki intézte és megköszönni, főleg miután Apor profitált belőle. Ugyanakkor le is húzhatod a személyt, akinek "csak" az egyéni versenyszám CACT elismertetésére futotta az erejéből, mert Csoma a párosban szerepelt jobban, ahol pedig a díj nem volt kiosztható. Azt azonban nem vesszük észre, hogy tényleg elindult 2007-ben a CACT címek kiadása. Egyelőre csak a disznóhajtó versenyben. De ez is mekkora előrelépés. Tudom, nem kaptál meghívót a közgyűlésre, de abban szerepel a 2008-as versenyév, benne a tervezett Dunavarsányi Nehezített Vércsapaverseny CACT díjazással. Tehát kérésed ebben az esetben meghallgatásra talált. Lesz még egy CACT verseny (A maga hátrányaival együtt; gyanítom itt a képességvizsga ismét követelmény lesz). Nem tudom, a többiek erről miért nem tájékoztattak! Röviden összefoglalva a mondókám: várom a megtörtént példákat a hol itt, hol ott, törtetve képviselem az érdekeim, meg a példát az érdekeimre is. Az előző hozzászólásban pedig konkértan téged kérdeztelek meg Herger úr által engedélyezett "egyéni úton" vizsgázó kutyáról vagy tulajdonosról, hogy ez se lógjon a levegőbe. Köszi Morgó és Apor nevében a jókívánságaid. Annyian vannak, hogy rájukfér! üdv kikinda Hááát én a magam részéről igencsak megnézem milyen ELNÖK MÖGÉ ÁLLOK BE!!! A mostani mögé eszem ágában sincs! Csinálom amit jónak látok és kedvemre való, mert szeretem az erdélyi kopót, szeretem Csomát és szeretek kopózni, és vannak emberek kinek véleményére adok, és számít a tanácsa és segít ha arról van szó! A klubtagságommal pedig élek, de csak olyan szempontból ami számomra megfelelő és nem az elnök mögé állok be, mert ő az elnök, hanem azok mögé akiknek az elveivel, nézeteivel teljesen egyetértek és mint egyszerű klubtag is emberszámba vesz! Ezt sokszor nem érzem ebben a klubban ... így csak a legszükségesebbekben veszek részt. Ha jól tudom, CACT és CACIT cím elismertetést az elnök kezdeményezhet! Nyílván örülök, hogy vannak versenyek és annak méginkább, hogy díjai is vannak!Azt azonban fontosnak tartom megjegyezni, hogy eddig nem a cím miatt indultam el egyetlen versenyen sem! Csoma teljesítményében nem voltam biztos, csak élveztem a lehetőségét egy-egy versenynek, jól éreztem magam mindegyiken... ráadásul egyáltalán nem volt biztos hogy résztvehetünk csomával jelesül a kv. utáni disznóhajtó versenyen. Jó mókának találtam a versenyt és csoma is élvezte! Gondoltam miért ne??!!! Elindítom Csomát párosban, eszemben nem volt, hogy díjjal vagy anélkül jár-e!!!! Csak eccerűen jó volt ott lenni. Te meg aztán kértél nevezzünk egyesben is, hogy KIADHATÓ LEGYEN A CÍM, legyen elegendő nevezett kutya! Készséggel megtettem ... A CÉL ÉRDEKÉBEN!!! És örülök, hogy kiadásra került! Csoma értékelhetetlen volt egyesben.... Szóval ezzel ne érveljél, hogy netán a cím miatt tettem és most mérgelődnék, hogy a páros miért nem ért semmit!!! Örülök, hogy vannak CACT címes versenyek, legyen minél több! Dunavarsányban pedig a CACT cím elismertetése már a verseny pillanatában megfogalmazódott minden résztvevőben, és együtt örültünk a lehetőségnek és "közös" cél volt, mert SZERETJÜK a VARSÁNY KUPÁT és nekünk SZÁMÍT!!! ... De ugyan mit számít MI mit akarunk, eccerű tagság.... ha odafenn nem akarják akkor mi nyaljuk ki!! Látod Kikinda, ezért sem állok AZ ELNÖK és még néhány ember mögé! éS NEM ÁLLOK BE A SORUKBA! Az övékbe nem... A személyes vonatkozású kérdéseidre meg majd személyesen egyszer! Megér egy kis beszélgetést, majd remélem találunk alkalmat rá! üdv |
| knusa |
Jan 23 2008, 09:15 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(hady @ Jan 23 2008, 07:48 pm) Dehogynem, Adri, megalakult végre az Első Önálló Erdélyi Kopó Klub a MEOE keretein belül, 2005 januárjában. Egészen addig nem volt kizárólagos képviselete a fajtának, más fajtákkal együtt képeztünk klubo(ka)t. Épp ez a kizárólagos fajtagazda mivoltunk az, amitől sokan sokkal többet várnak, mint az "elnyomatás" időszakában volt lehetőségeink. Itt kezdődnek a viták. Újra. Csak röviden a véleményem: ma sokkal jobb a helyzetünk, fajtaspecifikus rendezvények, karakán tagság, egyre több kopós, népszerűbb a fajta, mint régebben. Problémák azonban vannak, mint tudjuk. Éppen ezekről folyik a vita. Néha. Csak a Knusa folyton belekavar... Volt jól működő ÖNÁLLÓ Erdélyi Kopó Klub a MEOE keretein belül! Volt, és ehhez a klubhoz kérte csatlakozását a beagles és később a bassettes társadalom... Mert nekik nem volt jó ott, ahol voltak. Viszont önállóan nem ment nekik. Később kiderült, hogy az erdélyi kopósoknak is így volt jobb! "elnyomatás" meg végképp nem volt! Ja? Hogy nem erdélyi kopós volt az elnök? Mert nem vállalta senki! -------------------- |
| knusa |
Jan 23 2008, 09:13 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(hady @ Jan 23 2008, 07:25 pm) Jaj, Annuska, te folyton a múltról meg a lengyelekről beszélsz. Az a te világod, abban otthon vagy, senki sem vitatja. Akárhány éves is vagy, mindig visszanézel. Helyes ez így? Tele van a fejed másoknak semmit nem jelentő nevekkel meg történésekkel. Ha azt akarod, hogy mi is többet tudjunk: írd meg! Különben egyedül maradsz. De komolyan írd meg. lécci. Attól, hogy neked nem jelentenek ezek a nevek semmit, nem jelenti azt, hogy másoknak sem! A történelemből tanulni kell! Volt Önálló erdélyi kopó klub! Visszanézni helyes és érdemes! -------------------- |
| hady |
Jan 23 2008, 08:48 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(a-szigeti @ Jan 23 2008, 08:07 pm) http://www.erdelyikopo.net/pictures/kepek/...kulo/index.html akkor ez mi volt 2005-ben nem is alakuló közgyűlés? Dehogynem, Adri, megalakult végre az Első Önálló Erdélyi Kopó Klub a MEOE keretein belül, 2005 januárjában. Egészen addig nem volt kizárólagos képviselete a fajtának, más fajtákkal együtt képeztünk klubo(ka)t. Épp ez a kizárólagos fajtagazda mivoltunk az, amitől sokan sokkal többet várnak, mint az "elnyomatás" időszakában volt lehetőségeink. Itt kezdődnek a viták. Újra. Csak röviden a véleményem: ma sokkal jobb a helyzetünk, fajtaspecifikus rendezvények, karakán tagság, egyre több kopós, népszerűbb a fajta, mint régebben. Problémák azonban vannak, mint tudjuk. Éppen ezekről folyik a vita. Néha. Csak a Knusa folyton belekavar... -------------------- |
| kert76 |
Jan 23 2008, 08:29 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(knusa @ Jan 23 2008, 06:04 pm) Sajnálom, hogy olyanokról írsz, amiről fogalmad sincs! Először nézz utána a klub történetének, és utána beszélj!!! Nézőpont kérdése, hogy ki a szánalmas.... Naaaaaaa, itt a remek alkalom, hogy akkor mondd el TE MIRŐL BESZÉLSZ? Milyenekről írok?????? Hátha majd tőled megvilágosodom!!!! Rajta, rajta ..... várom soraid! |
| hady |
Jan 23 2008, 08:25 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(knusa @ Jan 23 2008, 08:04 pm) Sajnálom, hogy olyanokról írsz, amiről fogalmad sincs! Először nézz utána a klub történetének, és utána beszélj!!! Nézőpont kérdése, hogy ki a szánalmas.... Jaj, Annuska, te folyton a múltról meg a lengyelekről beszélsz. Az a te világod, abban otthon vagy, senki sem vitatja. Akárhány éves is vagy, mindig visszanézel. Helyes ez így? Tele van a fejed másoknak semmit nem jelentő nevekkel meg történésekkel. Ha azt akarod, hogy mi is többet tudjunk: írd meg! Különben egyedül maradsz. De komolyan írd meg. lécci. -------------------- |
| kikinda |
Jan 23 2008, 08:19 pm
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
QUOTE(kert76 @ Jan 23 2008, 04:44 pm) Kikinda! Ha figyelemmel kísérted a hozzászólásokat, -márpedig vélhetően megtetted-, akkor feltűnhetett, hogy hady kérdései nem saját magára vonatkoztak!! Már rég nem volt téma, hogy ki megy és ki nem a remek vacsira! Ezen alapvetéstől vezérelve írtam amit írtam, hogy asszem az én soraimra való reagálásokat várjuk!!! Ezidáig nem történt meg, sajnálatos... Megjegyezném, hogy ha visszaolvasnál (egy darabig megtettem, de aztán kb. fejből is emlékeztem rá...) több topicban is tettem fel építő jellegű kérdéseket, pozitív irányban kezdeményeztem beszélgetést, volt hol pontokba szedtem mi érdekelne, volt mikor Bogi kérésére fogalmaztam meg kérdéseket, témákat vetettem fel, volt mikor veled is teljesen építő jellegű beszélgetést folytattam itt is, az életben is, telefonon is! Tehát nem hinném, hogy csak negatívumokat fogalmaznék meg!!!! A vezetőség együttdolgozása valóban csapnivaló, de sztem napokig lehetne arról is beszélgetni, hogy miért van a vezetőségen belüli ellentét, a "széthúzás"? Ha már itt tartunk, akkor például Boglárka miért vette el ÖNHATALMÚLAG, MINT EGYSZEMÉLYES ELNÖK ...Anikótól és Dianától a magyarfajtás szakbizottságban való tevékeny részvételi jogot és ruházta át másra, ... miért van hogy összejön az öt elnökségi tag és leginkább "anyázni" tudnak? Vagy miért van, hogy az egyik elnökségi tag a másiknak nem hajlandó megmutatni a tételes klubelszámolást? Pedig nem hogy neki, de sztem minden tagnak joga lenne, abba betekinteni! Vagy hogyhogy nem sikerült elismertetni a Varsány kupát CACT címmel? Már tavaly voltak ilyen irányú kérések az elnökség felé!!! Én egy percig nem csodálkozom, hogy egy idő óta egyáltalán nem tudnak együtt dolgozni! Emlékezzél a tavalyi közgyűlésre is! Odacitálnak egy MEOE elöljárót, egy nyílvánvaló hazug eljárás miatt, ill. a tagság egy részét, kettő percen belül anyázásba ment át, kiderült, hogy jogtalanul történik amihez bábként minket is felakartak használni, és még az elnökségi tagok között sincs egyetértés! Miért alakult ki ez a helyzet? Mi vezetett idáig? Én mind az ötüket kérdezem sokszor! Van ki évtizedek óta azon volt, hogy létrejöhessen ez a klub, és most mit kap cserébe? Háááát nem sok jót amennyire látom, sőt megkockáztatom van ki legszívesebben a klubbon kívül látná -ki anno megálmodott vmit, és lám mi lett belőle ... Végezetül a szélrózsás forgáshoz... Ugyanakkor látom az irányvonalat amelyet képviselsz, és üdvözlöm is, csak azt is látom, hogy annak érdekében "bármit" megtennél, megteszel... (törtetsz vmi felé és szemellenzősen hol itt, hol amott képviseled ezt az irányvonalat, ahogy éppen az érdekednek megfelel. Amúgy meg MÉGEGYSZER GRATULA MORGÓNAK ÉS APORNAK A 10 KÖLYÖKÉRT!!! Megérdemlik!!!! üdv judit Visszaolvasva a kérdéseid, szerintem nem nekem tetted fel. A zöld szöveggel kiemelt részre biztos tudsz hozni számtalan példát, de legalább egyet. Meg az érdekemre is. Meg arra is, hogy egyszer hol is képviselem maga meg máskor pedig megint hol is? Mert ha ezt szemellenzősen teszem akkor nem veszem észre magam. Tehát kell a segítség! Az irányvonal, amiről írsz, hogy látod, szerintem annyira nem szégyenletes: beállni a sorba a klubban az elnök mögé, ahol tag vagy! Szerintem vállalható! Nagymérvű hibaként rovod fel - mondjuk Boginak - hogy nem sikerült a Varsány Kupát CACT-ként elismertetni. Ugyan ezt szemére vetetted más elnökségi tagnak is? Fennhangon, sajátos stílusban, nyílt fórumon? Vagy elismerő szavak jöttek-e disznóhajtó-verseny CACT elismertetése miatt? Szintén nyíltan, a fórumon? Mondjuk, nekem sem jutott eszembe megkérdezni, ezt ki intézte és megköszönni, főleg miután Apor profitált belőle. Ugyanakkor le is húzhatod a személyt, akinek "csak" az egyéni versenyszám CACT elismertetésére futotta az erejéből, mert Csoma a párosban szerepelt jobban, ahol pedig a díj nem volt kiosztható. Azt azonban nem vesszük észre, hogy tényleg elindult 2007-ben a CACT címek kiadása. Egyelőre csak a disznóhajtó versenyben. De ez is mekkora előrelépés. Tudom, nem kaptál meghívót a közgyűlésre, de abban szerepel a 2008-as versenyév, benne a tervezett Dunavarsányi Nehezített Vércsapaverseny CACT díjazással. Tehát kérésed ebben az esetben meghallgatásra talált. Lesz még egy CACT verseny (A maga hátrányaival együtt; gyanítom itt a képességvizsga ismét követelmény lesz). Nem tudom, a többiek erről miért nem tájékoztattak! Röviden összefoglalva a mondókám: várom a megtörtént példákat a hol itt, hol ott, törtetve képviselem az érdekeim, meg a példát az érdekeimre is. Az előző hozzászólásban pedig konkértan téged kérdeztelek meg Herger úr által engedélyezett "egyéni úton" vizsgázó kutyáról vagy tulajdonosról, hogy ez se lógjon a levegőbe. Köszi Morgó és Apor nevében a jókívánságaid. Annyian vannak, hogy rájukfér! üdv kikinda -------------------- |
| a-szigeti |
Jan 23 2008, 08:07 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 148 Regisztrált: 30-May 06 Azonosító: 77 |
http://www.erdelyikopo.net/pictures/kepek/...kulo/index.html
akkor ez mi volt 2005-ben nem is alakuló közgyűlés? -------------------- Adrienn
http://www.cinkos.eoldal.hu/ |
| knusa |
Jan 23 2008, 08:04 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(kert76 @ Jan 23 2008, 06:56 pm) Anna! Mond hogy direkt csinálod!! "Van ki évtizedek óta azon volt, hogy létrejöhessen ez a klub, és most mit kap cserébe?" Szerinted mióta van ÖNÁLLÓ ERDÉLYI KOPÓ KLUB ? Komolyan kezdem azt hinni, te vmelyik másik bolygón élsz!! Amúgy meg tényleg ez az egyetlen hozzáfűzni valód? Szánalmas vagy néha Nusika Sajnálom, hogy olyanokról írsz, amiről fogalmad sincs! Először nézz utána a klub történetének, és utána beszélj!!! Nézőpont kérdése, hogy ki a szánalmas.... -------------------- |
| hady |
Jan 23 2008, 08:02 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(knusa @ Jan 23 2008, 06:47 pm) Nem tudom, kire gondolsz! Korábbi elnökre? dr Janszky Józsefre, vagy másokra? pl dr Csomó Zsuzsára? Vagy más régebbi vezetőségi tagokra? Vagy menjek vissza korábbra? Régebbi tenyésztőkre? Vigi Mihályra, Varga Sándorra? És milyen Klubra? A Klub történtete nem 3 éves.... Én pl. Mátyás királyra gondolok... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 7th September 2010 - 06:20 am |