Évzáró Klubvacsora, Csinaljunk ilyet?
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Évzáró Klubvacsora, Csinaljunk ilyet?
| knusa |
Jan 24 2010, 01:30 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,981 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(korpásné ildikó @ Jan 24 2010, 11:27 am) Szia Knusa! Nem reklamáltam, csak leírtam amit gondoltam, mi innen az Alföldről hiába is próbálnánk nekünk is megfelelő árfekvésű, kockás abroszos kisvendéglőt találni, úgyse jönnétek el. Számolj utána: üzemanyag 10000 ft. + kaja 2 főre 10000 ft + a tagdíj 6000 ft (amit akkor is befizetünk, ha nem megyünk) =26000 ft Nem tudok több érvet felhozni innen az Alföldről A jó társaságban elköltött vacsora nekünk is jól esne, de a tagsából laknak ettől messzebb is. Tényleg át kellene gondolni a vacsora dolgát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ildi! Én sem gonoszságból írtam, a reklamáció szót poénnak használtam. És nem kiszúrásból döntöttünk a Mongol mellett. Nekem konkrétan nagyon szimpatikus pl az az étterem, amit Judit javasolt, csak úgy tűnik pont mi már úgy éreztük, hogy ideje dönteni, és azután futott be a javaslat. Amúgy tényleg szép hely, de sokat nem spórol ott sem az ember a Mongolhoz képest. Igazán spórolni egy talponállóval, vagy késdobálóval lehet. Ilyen szempontból csak tényként mondom el, hogy a kötelező céges vacsikat és a klubvacsorát leszámítva egyáltalán nem járok éttermekben, úgyhogy teljesen ismeretlen számomra Budapestnek illetve Magyarországnak ez az oldala, még a késdobálókat sem ismerem... Nyilván nem tőletek volt esélyes, hogy befut egy étterem-ötlet. De külön kérés nélkül senkitől sem jött semmi. Bár itt a fórumon január 12-i dátummal felkerült egy beírás, hogy javaslatokat várunk, arra csak Jani reagált, hogy ötlete nincs, viszont jön. Szóval, ha mondjuk egy olyan javaslattal számolunk, mint Judité, alapul véve mondjuk a 3000-res menüt két főre, plusz valami innivaló, akkor sem olyan ördöngős a különbség. Nyilván az italon lehet spórolni, ha mondjuk az ember csak egy pohár vizet iszik... vagy, ahogy Judit is mondja, ha az ember nem kér menüt, csak egy levest, vagy akár egy salit, és csak a társaság miatt megy. Amúgy tényleg 10000 forint az utiköltség? Ahhoz, hogy az ember igazán jó ajálnatot kapjon egy étteremtől, szerintem nem elég, ha bemegy az utcáról. Nekem meg konkrétan pl kijön, hogy egyszer egy évben vacsizzak a Mongolban akár, de hogy kipróbáljak klubvacsi előtt néhány éttermet, vagy "beegyem" magunkat egybe, az már nem. Nyilván nincs olyan megoldás, ami mindenkinek tök jó, és lehet, hogy a Mongol a lehető legrosszabb (én mondjuk nem ezt gondolom)... de akkor miért nem futnak be az ötletek? Senkinek nincs, vagy mindenkinek mindegy, vagy senkinek eszébe sem jut, mert tulajdonképpen senkinek nem fontos a vacsi, vagy hogy van ez? Mondjuk az is lehet, hogy senki nem mer javasolni, mert nem egy hálás feladat -------------------- |
| korpásné ildikó |
Jan 24 2010, 12:27 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 714 Regisztrált: 24-August 07 Innen: Törökszentmiklós Azonosító: 364 |
QUOTE(kert76 @ Jan 23 2010, 06:59 pm) Sziasztok! Hát a magam részéről... érkezett hozzám kérés, nézzek utána lenne-e lehetőség vacsora helyszínnek. Megtettem, továbbítottam email-ben az illetékes 'elvtársaknak' Napok óta elmélkedem magam is, hogy 5000 ft-ot valóban áldozzak erre. Persze jó volna 'együtt lenni' mindenkivel Jaaaa, és én pesten belül közlekedem. Tudomásom szerint tavaly is az ár-érték arány miatt lett elvetve a trófea, és a mongol is, vagy minden olyan hely ahol fogyasztástól függetlenül ki kell fizetni egy adott összeget. .... nos, kedves elnökség, sztem megérne még egy környi elmélkedést a részetekről, hogy mennyiben tuti ez a mongolos dolog?! A hétfői gondolkodásig üdvözlettel Judit Szia Knusa! Nem reklamáltam, csak leírtam amit gondoltam, mi innen az Alföldről hiába is próbálnánk nekünk is megfelelő árfekvésű, kockás abroszos kisvendéglőt találni, úgyse jönnétek el. Számolj utána: üzemanyag 10000 ft. + kaja 2 főre 10000 ft + a tagdíj 6000 ft (amit akkor is befizetünk, ha nem megyünk) =26000 ft Nem tudok több érvet felhozni innen az Alföldről A jó társaságban elköltött vacsora nekünk is jól esne, de a tagsából laknak ettől messzebb is. Tényleg át kellene gondolni a vacsora dolgát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- www.cannuslupus.atw.hu
|
| kert76 |
Jan 23 2010, 07:59 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 219 Regisztrált: 22-March 06 Innen: Budapest X.kerület Azonosító: 68 |
Sziasztok!
Hát a magam részéről... érkezett hozzám kérés, nézzek utána lenne-e lehetőség vacsora helyszínnek. Megtettem, továbbítottam email-ben az illetékes 'elvtársaknak' Napok óta elmélkedem magam is, hogy 5000 ft-ot valóban áldozzak erre. Persze jó volna 'együtt lenni' mindenkivel Jaaaa, és én pesten belül közlekedem. Tudomásom szerint tavaly is az ár-érték arány miatt lett elvetve a trófea, és a mongol is, vagy minden olyan hely ahol fogyasztástól függetlenül ki kell fizetni egy adott összeget. .... nos, kedves elnökség, sztem megérne még egy környi elmélkedést a részetekről, hogy mennyiben tuti ez a mongolos dolog?! A hétfői gondolkodásig üdvözlettel Judit |
| knusa |
Jan 23 2010, 01:10 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,981 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(korpásné ildikó @ Jan 23 2010, 09:41 am) mi sokalljuk a kaja árát, mire felmegyünk BP-re 10000 ft+ a vacsora megint kettőnknek 10000, muszály egy mongol étterembe mennünk? Nem lehetne valami kis kocsma, vagy étterem Magyar módra? Tudom nem kötelező menni vacsira, de szeretnénk, és így nem fogunk tudni ott léenni, sajna ennyit nem szánunk rá. Inkább elvadásszuk! Az igazság az, hogy mindig van kb 1 év arra, hogy vacsihelyszín szülessen. Azt mégsem ötletel senki... jó-jó, PP-rokonság... De igazán nagy spórolásra nincs lehetőség. Ha kevesebb a kaja ára, akkor nincs benne semmi pia az árban, még víz sem. Judit tett javaslatot egyedül... úgyhogy egyedül ő reklamálhat... -------------------- |
| korpásné ildikó |
Jan 23 2010, 10:41 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 714 Regisztrált: 24-August 07 Innen: Törökszentmiklós Azonosító: 364 |
QUOTE(tataisanyi @ Jan 20 2010, 08:44 am) Kedves Klubtagok! Az Erdélyi Kopó Klub február 6-án este 7 órától, az éves közgyűlés után Klubvacsorát rendez. Helyszín: Mongolian Barbecue Étterem, 1125 Budapest, Márvány utca 19/a. 19-23 óráig korlátlan étel és italfogyasztással, ára: 4.990 Ft/fő. Kérjük, aki részt szeretne venni jelezze Varga Ferencnél 2010. 01. 25. 12 óráig. E-mail: varga.ferenc@mahid2000.hu. mi sokalljuk a kaja árát, mire felmegyünk BP-re 10000 ft+ a vacsora megint kettőnknek 10000, muszály egy mongol étterembe mennünk? Nem lehetne valami kis kocsma, vagy étterem Magyar módra? Tudom nem kötelező menni vacsira, de szeretnénk, és így nem fogunk tudni ott léenni, sajna ennyit nem szánunk rá. Inkább elvadásszuk! -------------------- www.cannuslupus.atw.hu
|
| tataisanyi |
Jan 20 2010, 09:44 am
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 188 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 2 |
Kedves Klubtagok!
Az Erdélyi Kopó Klub február 6-án este 7 órától, az éves közgyűlés után Klubvacsorát rendez. Helyszín: Mongolian Barbecue Étterem, 1125 Budapest, Márvány utca 19/a. 19-23 óráig korlátlan étel és italfogyasztással, ára: 4.990 Ft/fő. Kérjük, aki részt szeretne venni jelezze Varga Ferencnél 2010. 01. 25. 12 óráig. E-mail: varga.ferenc@mahid2000.hu. |
| vadász |
Jan 12 2010, 10:08 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,730 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
QUOTE(kissbogi @ Jan 12 2010, 02:56 pm) Szeretnenk 2010-ben is klubvacsorat a kozgyules utan! (februar 6) A helyszin meg nincs lefoglalva, igy barki elhet javaslattal! Legyszives szoljatok, ha van valami jo otletetek! Ötletem az most így hirtelen nincs de ha lesz én megyek. -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| kissbogi |
Jan 12 2010, 03:56 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,406 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
Szeretnenk 2010-ben is klubvacsorat a kozgyules utan! (februar 6)
A helyszin meg nincs lefoglalva, igy barki elhet javaslattal! Legyszives szoljatok, ha van valami jo otletetek! |
| vadász |
Feb 17 2009, 02:30 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,730 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
QUOTE(korpásné ildikó @ Feb 17 2009, 11:51 am) Én igyekszem majd . De sajnálom . -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| korpásné ildikó |
Feb 17 2009, 12:51 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(knusa @ Feb 17 2009, 10:11 am) Sziasztok! Aki még akar jönni vacsira, még jelentkezhet a héten! Választható menük korábban olvashatók! E-mail: lolavandor@gmail.com telefon: 06-30/ 382-9574 (Varga Tímea) Egyetek, igyatok helyettünk is, nem tudunk menni! -------------------- www.cannuslupus.atw.hu
|
| knusa |
Feb 17 2009, 11:11 am
Létrehozva:
|
Sziasztok!
Aki még akar jönni vacsira, még jelentkezhet a héten! Választható menük korábban olvashatók! E-mail: lolavandor@gmail.com telefon: 06-30/ 382-9574 (Varga Tímea) -------------------- |
| OER |
Feb 16 2009, 09:40 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 219 Regisztrált: 21-October 05 Azonosító: 47 |
QUOTE(hady @ Feb 15 2009, 09:32 pm) Helo Hady! Ugy legyen szürcsi a sörci-mörciböl, hogy aznap le kčne jatszanunk egy-kčt csocso döntöt. Mondd meg Adriennek,hogy kčszüljetek! Nekünk Judittal nem kell kčszülni, mert a včrünkben van. Beramol 6 golt, annyit se tudtok mondani čljen-čljen. A včdelmunk meg beton, egy-kčt becsorgo potyat leszamitva. Udv G |
| kikinda |
Feb 16 2009, 05:33 pm
Létrehozva:
|
![]() a megmondó ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,093 Regisztrált: 19-September 05 Innen: Tiszakécske Azonosító: 38 |
-------------------- |
| knusa |
Feb 16 2009, 04:25 pm
Létrehozva:
|
-------------------- |
| hady |
Feb 15 2009, 10:32 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Ínycsiklandozó a menü, még olvasva is. Sör lesz?
-------------------- |
| knusa |
Feb 13 2009, 06:24 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(kissbogi @ Feb 5 2009, 10:22 am) Tisztelt Klubtagunk! Örömmel értesítjük, hogy Klubunk február 28-án este 7 órai kezdettel Évadzáró Klubvacsorát rendez, amelyre mindenkit szeretettel várunk! A vacsorán kihirdetjük a 2008-as pontverseny győzteseit és tombolán értékes, hasznos, vicces nyereményeket nyerhet minden játékos kedvű résztvevő. A tombolára várjuk a tagok felajánlásait is! A vacsora ára 2500 Ft/fő, amit a helyszínen kérünk kifizetni. Az alábbi menükből kérjük, válasszon A menü - Marhahúsleves főtt marhafarokkal, csigatésztával - Juhtúrós sztrapacska sült csülökkel - Diótorta vaníliaöntettel B menü - Hagymakrém leves - Csirkemell görögösen párolt rizzsel - Bécsi csokitorta Ital, és egyéb fogyasztások étlap szerinti áron lehetségesek. Helyszín: Kemencés Kertcafé – Grill Garden Restaurant, Budapest III. kerület Vörösvári út 131. Kérjük részvételi szándékukat, és a választott menüt legkésőbb február 15-ig jelezzék az alábbi elérhetőségek valamelyikén: E-mail: lolavandor@gmail.com telefon: 06-30/ 382-9574 (Varga Tímea) Remélem nem feletettétek el! -------------------- |
| kissbogi |
Feb 5 2009, 11:22 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,406 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
Tisztelt Klubtagunk!
Örömmel értesítjük, hogy Klubunk február 28-án este 7 órai kezdettel Évadzáró Klubvacsorát rendez, amelyre mindenkit szeretettel várunk! A vacsorán kihirdetjük a 2008-as pontverseny győzteseit és tombolán értékes, hasznos, vicces nyereményeket nyerhet minden játékos kedvű résztvevő. A tombolára várjuk a tagok felajánlásait is! A vacsora ára 2500 Ft/fő, amit a helyszínen kérünk kifizetni. Az alábbi menükből kérjük, válasszon A menü - Marhahúsleves főtt marhafarokkal, csigatésztával - Juhtúrós sztrapacska sült csülökkel - Diótorta vaníliaöntettel B menü - Hagymakrém leves - Csirkemell görögösen párolt rizzsel - Bécsi csokitorta Ital, és egyéb fogyasztások étlap szerinti áron lehetségesek. Helyszín: Kemencés Kertcafé – Grill Garden Restaurant, Budapest III. kerület Vörösvári út 131. Kérjük részvételi szándékukat, és a választott menüt legkésőbb február 15-ig jelezzék az alábbi elérhetőségek valamelyikén: E-mail: lolavandor@gmail.com telefon: 06-30/ 382-9574 (Varga Tímea) |
| VFerenc |
Jan 8 2009, 09:57 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 85 Regisztrált: 4-August 05 Azonosító: 26 |
Kedves Klubtagok!
Ismét eltelt egy év, közeledik a 2008. évet lezáró és egyben az idei év első közgyűlése, előreláthatólag 2009. február 7. A végleges időpontról minden klubtagot levélben értesítünk. A legutóbbi alkalommal felmerült a klubvacsora megrendezésének gondolata. Kérem javaslataitokat abban, hogy hol tartsuk meg ezt a rendezvényt, valamint a részvételi szándék jelzését a lolavandor@gmail.com e-mail címre, vagy a 06-30/ 382-95-74-es telefonszámra (Varga Tímea) 2009. január 25-ig. Kérek mindenkit az időpont betartására, hogy a javaslatok közül a létszámnak megfelelő helyszínt időben lefoglalhassuk. Köszönettel Varga Ferenc és Tímea -------------------- |
| knusa |
Jan 28 2008, 10:25 am
Létrehozva:
|
QUOTE(hady @ Jan 27 2008, 06:16 pm) én megpróbáltam tapintatosan felhívni a helyes írásra a figyelmedet. Immáron megismétlem. Elnézést, ha nem tapintatos. Higgy, amit akarsz. -------------------- |
| hady |
Jan 27 2008, 07:16 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
QUOTE(knusa @ Jan 23 2008, 11:13 pm) én megpróbáltam tapintatosan felhívni a helyes írásra a figyelmedet. Immáron megismétlem. Elnézést, ha nem tapintatos. Higgy, amit akarsz. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 7th September 2010 - 06:51 am |