Évzáró Klubvacsora, Csinaljunk ilyet?
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Évzáró Klubvacsora, Csinaljunk ilyet?
| dr. Dobozy Csaba |
Feb 2 2010, 04:15 pm
Létrehozva:
|
|
Newbie ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 6-September 09 Azonosító: 5,221 |
Kedves Klubtársak!
Mindenkitől ezúton kérek elnézést, hogy előreláthatólag nem tudok elmenni a közgyűlésre! Megígértem egy barátomnak egy utazást, amit nem tudok megváltoztatni! Nagyon sajnálom! Jó közgyűlést és vacsorázást kívánok! Üdvözlettel! |
| meszter |
Jan 30 2010, 07:03 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 129 Regisztrált: 16-August 06 Azonosító: 87 |
Kedves Mindenki!
Varga Ferivel és még sokan másokkal arra a végső döntésre jutottunk, - mivel a Mongol étteremben 2 főnél többre nem vállalták az a la carte rendelést - hogy mégiscsak a Négy Évszak Étterembe megyünk szombaton klubvacsorázni ( cca. 27-en) a Fehérvári út és Andor utca sarkára. 4 féle menűből ( 3500 Ft) + a la carte lehet rendelni. Légyszi mindenki aki jön! bogarássza át az étlapot, és a neki tetsző fogás(oka)t , de minimum a főételt válassza ki legkésőbb csütörtökig, és írja vagy telefonálja meg nekünk. Itt található az étlap és egyéb más infó is: http://www.negyevszaketterem.hu/ Étkezési jegyet is elfogadnak. -------------------- Eszter,Maja és Ambrus
|
| hady |
Jan 30 2010, 01:05 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Navégre.
A közgyűlés meg azér' van, hogy OTT beszéljük meg a fontos dolgokat. Vagy nem? Egyébként Meszter nem válaszolt még éttermileg. De kérdezem én: fontos az nektek, hogy én hol vacsorázom? Tanulság: emberek vagyunk, örüljünk egymásnak! Másik kérdés: tombolafelajánlást át lehet adni a közgyűlés'n? -------------------- |
| VFerenc |
Jan 29 2010, 11:03 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 85 Regisztrált: 4-August 05 Azonosító: 26 |
Sziasztok!
Akkor most tisztázzuk: A klub vacsora 2010. február 6-án lesz a Mongolian Barbeceu Étteremben 19 órától 23 óráig. A korlátlan ital és ételfogyasztás 4.990 Ft/fő. Az étterem tájékoztatása alapján azonban van lehetőség "ala carte" fogyasztásra is. Így aki csupán egy levest vagy salátát kíván enni azt is megteheti. Ebben az esetben a keveredések elkerülése végett a számlát távozás előtt mindenki maga rendezze! Aki a fentiek alapján kedvet érez ahhoz, hogy mégis részt vegyen a "klub vacsorán" és még ezt nem jelezte az kérem legkésőbb hétfőn (2010.02.01.) délig tegye meg a lolavandor@gmail.com e-mail címre. A vacsorán kerül kihírdetésre a pontverseny eredménye. Tervezünk tombolát is, erre várjuk a felajánlásokat. Kérjük aki teheti ezzel is segítse az Erdélyi Kopó Klub jelenlegi kritikus pénzügyi helyzetének javítását. Üdvözlettel Varga Ferenc -------------------- |
| hady |
Jan 29 2010, 04:30 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Ja, azér' Bogit is bírom, na!
-------------------- |
| hady |
Jan 29 2010, 04:29 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(kissbogi @ Jan 29 2010, 07:33 am) en ezzel száz százalékig azért nem értek egyet, mert az ünneplés is fontos. es megtisztelhetnénk magunkat legalább egy évben egyszer... de bizos jo lesz itt is, csak ne felejtsetek el lefoglani az il trenot, ha az lesz a dontes. udv, megyunk hajtani... Ajjaj, semmi kedvem nem volt/nincs kereszbe szervezni. Most hívott Pallós Andi (a Főnök!), hogy tisztázzuk le már, hogy hol kéne összeülni. Merhogy kéne. Ennek viszont tényleg akkor nem lesz akadálya, ha a "cehhet" minden tag vállalni tudja. (Boginak: ünnepelni nem úgy kell, hogy egy valag pénzt kidobunk az ablakon, megtisztelni se nem...) Nohátakkor: kérem Mesztert - üzenetet már hagytam a telefonján -, hogy az Il Treno (benzinkút sarok asszem, vagy a pizzéria le legyen foglalva. Ha már voltál oly drága és utánanéztél... köszönet. -------------------- |
| kissbogi |
Jan 29 2010, 07:33 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,406 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
QUOTE(hady @ Jan 28 2010, 08:03 pm) A duma a lényeg, már többen értik! Na, hát eddig megvolnánk. Részemről: Meszterrel tartok. Aki bújt, aki nem... Ja! Köszönet mindenkinek az infókért. Akkor jövő szombat délután! en ezzel száz százalékig azért nem értek egyet, mert az ünneplés is fontos. es megtisztelhetnénk magunkat legalább egy évben egyszer... de bizos jo lesz itt is, csak ne felejtsetek el lefoglani az il trenot, ha az lesz a dontes. udv, megyunk hajtani... |
| hady |
Jan 28 2010, 09:03 pm
Létrehozva:
|
A duma a lényeg, már többen értik! Na, hát eddig megvolnánk.
Részemről: Meszterrel tartok. Aki bújt, aki nem... Ja! Köszönet mindenkinek az infókért. Akkor jövő szombat délután! -------------------- |
| kissbogi |
Jan 28 2010, 10:45 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,406 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
Kedves Tagtársak!
A Klubvacsorán újra szeretnénk tombolát is rendezni, így kérünk titeket, hogy amennyire lehetőségeitek engedik néhány ajándéktárggyal járuljatok ehhez hozzá! Mivel a klub anyagi helyzete elég kritikus, reméljük mindenki aktívan részt vesz majd a játékban és buzgón vásárolja majd a tombola jegyeket! Ha szépek az ajándékok a nyerési kedv is nagyobb!!! |
| kissbogi |
Jan 27 2010, 06:12 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(meszter @ Jan 27 2010, 02:36 pm) Megkérdeztem a 4 évszakot és az Il trenot is. Mind a két helyen tudnak legalább 30 embert fogadni. A 4 évszakban a la carte lehet rendelni az étlapról. További részletek: http://www.negyevszaketterem.hu/ Az Il treno-ban nem tudnak külön termet biztosítani. Legkésőbb péntekig vissza kell szólni ha akarjuk... Szuper! mivel lesz dijatadas, tombola, jo lenne a kulon terem, tehat akkor pentekig irjatok! |
| meszter |
Jan 27 2010, 03:36 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 129 Regisztrált: 16-August 06 Azonosító: 87 |
Megkérdeztem a 4 évszakot és az Il trenot is.
Mind a két helyen tudnak legalább 30 embert fogadni. A 4 évszakban a la carte lehet rendelni az étlapról. További részletek: http://www.negyevszaketterem.hu/ Az Il treno-ban nem tudnak külön termet biztosítani. Legkésőbb péntekig vissza kell szólni ha akarjuk... -------------------- Eszter,Maja és Ambrus
|
| korpásné ildikó |
Jan 27 2010, 02:30 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 713 Regisztrált: 24-August 07 Innen: Törökszentmiklós Azonosító: 364 |
QUOTE(kissbogi @ Jan 27 2010, 12:03 pm) Még annyi, hogy, ha 10en leszünk bárhova be lehet ülni, nem gond, de ha 30an, akkor kellene elore asztalt foglalni... Tehát ki jön? és akkor keresünk egy x fős termet, és mindenki azt eszik, amit akar! Ha valakinek úgy jó az meg nem eszik semmit, de legalább ott van! Aki olvassa adja tovább! -------------------- www.cannuslupus.atw.hu
|
| kissbogi |
Jan 27 2010, 01:03 pm
Létrehozva:
|
Még annyi, hogy, ha 10en leszünk bárhova be lehet ülni, nem gond, de ha 30an, akkor kellene elore asztalt foglalni...
Tehát ki jön? és akkor keresünk egy x fős termet, és mindenki azt eszik, amit akar! Ha valakinek úgy jó az meg nem eszik semmit, de legalább ott van! Aki olvassa adja tovább! |
| kissbogi |
Jan 27 2010, 12:36 pm
Létrehozva:
|
Kedves Klubtagok!
Nem értelek titeket, hetek óta kérdezi a vezetőség, hogy hol legyen a vacsora, és semmi válasz nem érkezett. A lényeg nem a vacsora, hanem, hogy minnél többen részt vegyünk, és az est folyamán kötetlen módon a fajtáról és a klubról beszéljünk. Van elég probléma, így mindenki segítségére, ötleteire szükség lenne. Tőlem mehetünk a Mekibe, pizzériába, vagy egy kocsmába is. Ha nincs kötelező fogyasztás, akkor többen jönnétek? Akkor legyen így, de ha senki sem jelzi, hogy jönne, akkor kinek az igényét vegye figyelembe a szervező???? Miért van mindig ez a piszkálódás, ahelyett, hogy együtt közös nevezőre jutnánk??? |
| knusa |
Jan 26 2010, 10:45 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,981 Regisztrált: 24-January 05 Azonosító: 10 |
QUOTE(kert76 @ Jan 25 2010, 11:20 pm) Sziasztok! Kicsit beleolvastam a netboard-os fórumba is Annának elsősorban: lehet Anna hogy hányingered van ettől, de valószínűleg nem vélelenül jön elő minden évben a problematika! A magam részéről feltehetőleg azért nem éltem semmiféle javaslattal az első körben, .... egyrészt mert nem olvasok minden nap fórumot Majd körülbelül másfél hete áttételesen eljutott hozzám egy hír foszlány, hogy nézzek utána. Halkan jegyzem meg, azóta, hogy az elnökségnek tudomása van erről a lehetőségről, annyit sem mondott hogy bakfity! Szóval a lényeg, felteszem aki vidékről jön a közgyűlésre, nem igen fog javaslatokkal élni egy pesti rendezvénnyel kapcsolatban.... Mindazonáltal ha jól veszem, akkor teljesen felesleges is a témán rágódni, eldöntetett a Mongol ....bárbekjúúúúú..... Aki bújt, aki nem, én nem megyek Minden kedves résztvevőnek jó szórakozást kívánok majd a vacsihoz. Judit Hát Judit, én megkerestem volna azt az éttermet idén is, de sajnos még szilveszter előtt bezárt, úgyhogy akkor tudtam meg, hogy ez a lehetőség nyilvánvalóan ugrott. Amúgy igazán pozitív visszajelzés tavaly sem volt, csak a negatívak hiányából mertem remélni, hogy annyira nem volt rossz. Én kb annyira számítottam a negatív kritikákra, hogy részemről ideges is voltam végig, és totál nem éreztem semmi ízt vacsora közben, de ez már legyen az én bajom! Amúgy a "viszonylag jót is ettem, már ha ár érték arányt tekintjük"... megjegyzést akkor én úgy értelmezem, hogy ennyi pénzért csak ennyire jó kajára futja, egye kutya, nem volt rossz... Részemről én szeretem a mongolt, és tudok olyan vidéki klubtársunkról, aki épp a mongol miatt gondolkozott el azon, hogy mégis jönne klubvacsira. Egyébként ha mondjuk többen javasolnak helyszínt, hogy utána is járnak, akkor nyilván van jónéhány "felesleges" javaslat. Tehát valóban ne javasoljon senki, mert felesleges. Na mindegy. Köszi a gúnyos megjegyzést, úgy érzem, hogy amikor már feltettük a honlapra a Mongolt, mint helyszínt legfőbb ideje volt helyszínt meghírdetni.... -------------------- |
| kert76 |
Jan 26 2010, 12:20 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 219 Regisztrált: 22-March 06 Innen: Budapest X.kerület Azonosító: 68 |
Sziasztok!
Kicsit beleolvastam a netboard-os fórumba is Annának elsősorban: lehet Anna hogy hányingered van ettől, de valószínűleg nem vélelenül jön elő minden évben a problematika! A magam részéről feltehetőleg azért nem éltem semmiféle javaslattal az első körben, .... egyrészt mert nem olvasok minden nap fórumot Majd körülbelül másfél hete áttételesen eljutott hozzám egy hír foszlány, hogy nézzek utána. Halkan jegyzem meg, azóta, hogy az elnökségnek tudomása van erről a lehetőségről, annyit sem mondott hogy bakfity! Szóval a lényeg, felteszem aki vidékről jön a közgyűlésre, nem igen fog javaslatokkal élni egy pesti rendezvénnyel kapcsolatban.... Mindazonáltal ha jól veszem, akkor teljesen felesleges is a témán rágódni, eldöntetett a Mongol ....bárbekjúúúúú..... Aki bújt, aki nem, én nem megyek Minden kedves résztvevőnek jó szórakozást kívánok majd a vacsihoz. Judit |
| NLTom |
Jan 25 2010, 04:33 pm
Létrehozva:
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 31 Regisztrált: 22-June 09 Azonosító: 4,479 |
Üdv!
Nekem megéri ez a mongolos téma... A kaja az tök jó, és mennyiség is van bőven, csak a kapacitásokon múlik a dolog. A piával is tök jól kijön az ember... Átlag egy hosszabb estét kilehet húzni jó társasággal /kopf: 2 pizzával, és 5-7korsó sörrel+ a felesek (ált.4-5)... Nekem ez az árfekvés még... igaz éppen, de belefér. Namost télleg aki messziről jön, nem iszik, ... annak akkor is szar, ha csak egy késdobálóba mennénk (persze nem a távolsággal lenne problémám:))... Persze magamból indulok ki! De én abban is benne lennék, ha a meoe klubhelység előtti füvön összeröffentenénk egy üst birkát! A Sanyi biztos tud hozni megfelelő mennyiségű, minőségű, ellenőrzött háztáji körülményekből származót... |
| meszter |
Jan 24 2010, 08:51 pm
Létrehozva:
|
Sziasztok,
Ha már a pizzánál járunk az alábbi helyeket ajánlanám figyelmetekbe: Il Treno pizzéria ( 6 percre kocsival a Tétényi útról) 1116. Budapest, Bartók Béla út 105-113. Asztalfoglalás: 30 – 699-4077 30 – 699-4077 bartokbela@iltreno.hu Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 07.30 – 23.00 Szombat – Vasárnap: 11.00 – 23.00 Egytál ételek és frissen sültek naponta változó kínálata. VAGY: Négy Észak Étterem Cím : 1119 Andor utca 2.Lágymányos. Telefon : 208-4749 Ez annyira nem olcsó mint egy pizzéria, de nem vészes. Ráadásul egy k*pésre van a közgyűlés helyszínétől... -------------------- Eszter,Maja és Ambrus
|
| korpásné ildikó |
Jan 24 2010, 06:33 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 713 Regisztrált: 24-August 07 Innen: Törökszentmiklós Azonosító: 364 |
QUOTE(knusa @ Jan 24 2010, 12:30 pm) Ildi! Én sem gonoszságból írtam, a reklamáció szót poénnak használtam. És nem kiszúrásból döntöttünk a Mongol mellett. Nekem konkrétan nagyon szimpatikus pl az az étterem, amit Judit javasolt, csak úgy tűnik pont mi már úgy éreztük, hogy ideje dönteni, és azután futott be a javaslat. Amúgy tényleg szép hely, de sokat nem spórol ott sem az ember a Mongolhoz képest. Igazán spórolni egy talponállóval, vagy késdobálóval lehet. Ilyen szempontból csak tényként mondom el, hogy a kötelező céges vacsikat és a klubvacsorát leszámítva egyáltalán nem járok éttermekben, úgyhogy teljesen ismeretlen számomra Budapestnek illetve Magyarországnak ez az oldala, még a késdobálókat sem ismerem... Nyilván nem tőletek volt esélyes, hogy befut egy étterem-ötlet. De külön kérés nélkül senkitől sem jött semmi. Bár itt a fórumon január 12-i dátummal felkerült egy beírás, hogy javaslatokat várunk, arra csak Jani reagált, hogy ötlete nincs, viszont jön. Szóval, ha mondjuk egy olyan javaslattal számolunk, mint Judité, alapul véve mondjuk a 3000-res menüt két főre, plusz valami innivaló, akkor sem olyan ördöngős a különbség. Nyilván az italon lehet spórolni, ha mondjuk az ember csak egy pohár vizet iszik... vagy, ahogy Judit is mondja, ha az ember nem kér menüt, csak egy levest, vagy akár egy salit, és csak a társaság miatt megy. Amúgy tényleg 10000 forint az utiköltség? Ahhoz, hogy az ember igazán jó ajálnatot kapjon egy étteremtől, szerintem nem elég, ha bemegy az utcáról. Nekem meg konkrétan pl kijön, hogy egyszer egy évben vacsizzak a Mongolban akár, de hogy kipróbáljak klubvacsi előtt néhány éttermet, vagy "beegyem" magunkat egybe, az már nem. Nyilván nincs olyan megoldás, ami mindenkinek tök jó, és lehet, hogy a Mongol a lehető legrosszabb (én mondjuk nem ezt gondolom)... de akkor miért nem futnak be az ötletek? Senkinek nincs, vagy mindenkinek mindegy, vagy senkinek eszébe sem jut, mert tulajdonképpen senkinek nem fontos a vacsi, vagy hogy van ez? Mondjuk az is lehet, hogy senki nem mer javasolni, mert nem egy hálás feladat Szia! Hát azt hiszem mi kihagyjuk a vacsit, nekem személy szerint elég egy leves, vagy egy második féle. Inni se igazán szoktunk , csak 1-1 üdítő. Lehet, hogy marad nekünk is a pizzázás. 120 km-re vagyunk BP.-től, oda- vissza 240km.Kb. 10000 az üzemanyag. Kiszámítattam, 7000 ft. -------------------- www.cannuslupus.atw.hu
|
| hady |
Jan 24 2010, 04:28 pm
Létrehozva:
|
Hát, elbeszélgetni kicsit sok nekem is (Sopronból), kumiszt meg nem ihatnék.
Úgyhogy inkább eszem egy pizzát kb. ezresér'. Aki velem tart, jöhet! Azt még nem tudom hová, de ennyiért már csak lesz jelentkező. Üzleti vacsorát meg reprezentálást szívesen meghagyom annak, akinek szüksége van rá. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 7th September 2010 - 06:18 am |