Tennivalók, Lehet jönni segíteni!!!
Üdvözlünk a fórumon! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() ![]() |
Tennivalók, Lehet jönni segíteni!!!
| vadász |
Feb 16 2006, 10:03 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,730 Regisztrált: 25-January 05 Innen: Magyar/Budapest/Köbánya Azonosító: 14 |
QUOTE(kissbogi @ Feb 16 2006, 06:21 pm) Vegul is Aniko es Diana vallakoztak a tablo osszeallitasara. Regi kepek es kepalairasok, magyarazatok lesznek. Az uzenet valami ilyesmi lenne, kedves vadaszok van itt ez a fajta, ami jol tud vadaszni es meg magyar fajta is, nem szabad rola sem elfelejtkezni. Elvileg vannak kepeik nekik is, de azert szetnezhet mindenki a keptaraban, hatha akad nala olyan, ami azt tukrozi, hogy ilyen gyonyoru kutyakkal is lehet eredmenyesen vadaszni, es ez milyen sokat adhat a vadaszat elmenyehez. A klub honlapján rengeteg vadászati kép van fent szerintem onnan nyugodtan, lehet válogatni biztos, hogy találunk olyat, ami használható. Szerintem a Gábornál az eredeti méret is fellelhető. De mozogni kell vele, mert nagyon sürget az idő, és ha akarunk valamit, akkor ugorjunk neki. Ha kell valami segítség, szóljatok nyugodtan szakitok rá időt. -------------------- Jancsi
1% Saját Aszu család fája Erdélyi Kopó kép gyűjtemény új Kopók kerültek fel .2010.06.30 Jelenleg 231 Kép |
| kissbogi |
Feb 16 2006, 07:21 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,406 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
QUOTE(aranypinty @ Feb 16 2006, 04:59 pm) Vegul is Aniko es Diana vallakoztak a tablo osszeallitasara. Regi kepek es kepalairasok, magyarazatok lesznek. Az uzenet valami ilyesmi lenne, kedves vadaszok van itt ez a fajta, ami jol tud vadaszni es meg magyar fajta is, nem szabad rola sem elfelejtkezni. Elvileg vannak kepeik nekik is, de azert szetnezhet mindenki a keptaraban, hatha akad nala olyan, ami azt tukrozi, hogy ilyen gyonyoru kutyakkal is lehet eredmenyesen vadaszni, es ez milyen sokat adhat a vadaszat elmenyehez. |
| aranypinty |
Feb 16 2006, 05:59 pm
Létrehozva:
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 22 Regisztrált: 14-February 06 Azonosító: 62 |
|
| kissbogi |
Jan 22 2006, 08:38 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Admin Hozzászólások: 1,406 Regisztrált: 13-January 05 Azonosító: 4 |
QUOTE(linda @ Jan 21 2006, 12:19 pm) nem baj linda, majd ha nagyon elmaradsz hivj fel es gyorsan mindent osszefoglalok neked es koszi. a nyomtatos, sokszizos kapacitasodra lesz meg szerintem szukseg. es engem a kisplasztikad is nagyon erdekel... jossz kozgyulni? mer akkor elhozhatnad... |
| linda |
Jan 21 2006, 01:19 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 758 Regisztrált: 17-October 05 Azonosító: 46 |
ja és ahogy elnézem- gépelni se nagyon tudok.... bocsi.
|
| linda |
Jan 21 2006, 01:18 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 758 Regisztrált: 17-October 05 Azonosító: 46 |
Sziasztok!
ha megmondjátok miben kellene segíteni és mikor- én is szívesen! a FEHOVA tabló csinálásában én részt vállalnék- csak nem nagyon értek a számítógép bűvöléséhez, de ha esetleg rajzolni kell... vagy hát izé.... .... egy egész kicsit rajz-szakos vagyok és kellett csinálni egy plasztika tervet... én kopósat csináltam- csak ki kellene önteni gipszből 8de kicsi- tenyérnyi...)... szóval ha esetleg az valamire jó lenne vagy mit tudom én-szívesen bevállalom-csak hát kéne előtte egy szakmai zsűri aki megnézi... és megmondja hogy inkább dobjam ki.... meg ha mondjuk nyomtatni kell képeket, szöveget-akár színeset is. vagy mondjuk fénymásolni- szóval. szívesen. (csak mikor is lesz ez a FEHOVA ? -toom hoyg az abaj-hogy néha összecsapnak a fejem felett ahullámok és egyszerre annyi mindne összejön ilynekor-meg mindneről lemaradok... |
| VTimi |
Jan 20 2006, 01:40 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 326 Regisztrált: 9-August 05 Azonosító: 27 |
QUOTE(kissbogi @ Jan 20 2006, 11:26 am) sztem azt en nem kaptam meg, mert meg csodalkoztam is, hogy nem szoltok. nem lehet, hogy Timi a chellos cimemre kuldte? mert az jelenleg nem uzemel sajnos... de tenyleg mindegy, a lenyeg az, hogy most kiderult! De oda küldtem! -------------------- |
| kissbogi |
Jan 20 2006, 12:26 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(VFerenc @ Jan 20 2006, 11:00 am) Az jó, hogy most felírsz minket, de már e-mail-ben (jan. 13.) Timi jelentkezett. Na mindegy, lényeg, hogy ott leszünk. sztem azt en nem kaptam meg, mert meg csodalkoztam is, hogy nem szoltok. nem lehet, hogy Timi a chellos cimemre kuldte? mert az jelenleg nem uzemel sajnos... de tenyleg mindegy, a lenyeg az, hogy most kiderult! |
| VFerenc |
Jan 20 2006, 12:00 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 85 Regisztrált: 4-August 05 Azonosító: 26 |
QUOTE(kissbogi @ Jan 20 2006, 10:47 am) Meg jo, hogy mondod, mert mar nagyon kezd betelni a vacsi letszam... akkor 2 fore beirlak titeket is. Szuper! Az jó, hogy most felírsz minket, de már e-mail-ben (jan. 13.) Timi jelentkezett. Na mindegy, lényeg, hogy ott leszünk. -------------------- |
| kissbogi |
Jan 20 2006, 11:47 am
Létrehozva:
|
|
| VFerenc |
Jan 20 2006, 08:20 am
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 85 Regisztrált: 4-August 05 Azonosító: 26 |
Szia Bogi!
Megyünk a közgyűlésre is meg a vacsorára is. Ha bármiben tudunk segíteni szóljál. -------------------- |
| kissbogi |
Jan 19 2006, 11:55 pm
Létrehozva:
|
Koszi Feri!
Ratok var majd a kepessegvizsgak digitalizalasa is majd. Meg van egy adag nalam, es lassan jon a kovetkezo is... A kozgyulesre jottok? Mert akor oda el tudnam vinni magammal... |
| VFerenc |
Jan 17 2006, 02:22 pm
Létrehozva:
|
Szia Bogi!
Január végére befejeződik a vizsgaidőszak, így februártól tudok segíteni akár abban, hogy két hetente bemenjek a MEOE-ba vagy a hírlevelek kinyomtatásában és postázásában, vagy akár a tabló összeállításában. Hívj! 30/3435-693, varga.ferenc@mahid2000.hu Üdv Feri -------------------- |
| kissbogi |
Jan 17 2006, 12:33 am
Létrehozva:
|
QUOTE(kissbogi @ Jan 16 2006, 04:36 pm) Mivel ez egy tablo, nem csak egy sima szoroanyag jol kellene megcsinalni. Informativnak kell lennie, tehat sok ismerteto, tortenet, jelenlegi hasznalat, referenciak, klub infok, elerhetosegek, es kepek termeszetesen, a kutyakrol es a vadaszatokrol. Varok meg otleteket, anyagokat. |
| kissbogi |
Jan 16 2006, 05:36 pm
Létrehozva:
|
A FEHOVA-ra tablot kellene csinalni az erdelyi koporol.
Jelentkezoket keresek!!!!!!! |
| kissbogi |
Jan 3 2006, 07:15 pm
Létrehozva:
|
QUOTE(hady @ Jan 3 2006, 12:01 pm) FIGYELEM! Aki be kíván lépni a klubba, vagy továbbra is tagja kíván maradni a lenti számlaszamra utalhatja a tagdíjat, amelynek összege 2006. évre 3500 Ft. A Klub a MEOE tagszervezete, így a klubtagság egyben MEOE tagságot is jelent. Számlaszám: 17000019-11507680(Ella Bank), a számla tulajdonosa Kiss Boglárka. A közleményhez írja be a nevét az összeg rendeltetését (2006. tagdíj) és, ha fér a címét. Ha a cím nem fér, akkor azt e-mailben kellene megírni a boglarka.kiss@ge.com cimre. |
| hady |
Jan 3 2006, 01:01 pm
Létrehozva:
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1,022 Regisztrált: 9-August 05 Innen: Pécs - Sopron Azonosító: 28 |
Bogi!
Hogy lehet a tagdíjat a klubnak fizetni? Van csekk? Átutalás? Hogy kapok bélyegzőt? laci -------------------- |
| kissbogi |
Jan 2 2006, 12:50 pm
Létrehozva:
|
hol a marad a jelentkezok serege?
|
| kissbogi |
Dec 22 2005, 11:44 am
Létrehozva:
|
Feladatok:
Klubvacsora megszervezese - helyfoglalas, befizetesek gyujtese stb. A klubvacsorara tombola megszervezese + nyeremenyek gyujtese (lehet felajanlani, ha valakinek van otlete) Tablo keszitese es annak elintezese, hogy ki is tegyuk a FEHOVA kiallitason A nyari klubkiallitasra Budapesti vagy kornyekbeli helyszin keresese (WC es bufe kell) most hirtelen ennyi... |
| kissbogi |
Jun 29 2005, 04:44 pm
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 7th September 2010 - 06:48 am |